Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Blüthner piano's en vleugels

Bösendorfer

Bosendorfer is één van de meest bekende piano- en vleugelfabrikant van de wereld. Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf is al opgericht in 1828. In 2008 is het merk overgenomen door Yamaha, dat de instrumenten nog steeds produceert in Wenen. De piano’s die Bösendorfer op dit moment maakt zijn de Bösendorfer 120 en de Bösendorfer 130. Deze grand uprights hebben een hoogte van 120 centimeter en 130 centimeter.


Bösendorfer piano

Bij Oostendorp Muziek is een wisselend aanbod aan tweedehands Bösendorfer piano’s te vinden. De handgemaakte piano’s staan bekend om de goede kwaliteit en levensduur. Daarnaast worden alle tweedehands piano’s grondig nagelopen door onze technische dienst, wat tientallen jaren aan speelplezier garandeert. Benieuwd naar het huidige aanbod tweedehands piano’s? Bekijk het via onderstaande button!

Bekijk tweedehands piano's


Bösendorfer vleugel

Bösendorfer is misschien wel het meest bekende merk als het om vleugels gaat. Dit komt omdat de klank van een Bösendorfer onovertroffen blijft. Sinds 1828 bestaat het bedrijf Bösendorfer. In 1900 was Bösendorf de eerste pianofabrikant die een klavier realiseerde van maar liefst 8 octaven.

Tot op de dag van vandaag heeft het merk nog unieke innovaties als het aankomt op vleugels. Zo maakt Bösendorfer als enige fabrikant de kast van klankhout, op deze manier ondersteunt het volledige instrument de geluidsontwikkeling (net als bij violen). Ook gebruikt het bedrijf als enige in de hoge register afneembare en onafhankelijke Capo d'Astro. Hierdoor kan de unieke Bösendorfer klank voor generaties lang gegarandeerd worden.

Bekijk tweedehands piano's

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg