Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Casio digitale piano


Casio piano

Casio is al sinds de oprichting in 1946 van alle markten thuis: ooit begonnen met het maken van een speciale pijp en vervolgens overgestapt op digitale rekenmachines en tussendoor ook nog een uitstap naar digitale toetsinstrumenten. Casio heeft zich vooral gericht op budget elektrische piano’s en keyboards, waaronder de geliefde en gewaardeerde Privia en Celviano serie. Ook de keyboards van Casio zijn bekend over de hele wereld als betrouwbare instap-instrumenten die veel speelplezier geven. Intussen kunt u in het assortiment van Casio ook al piano’s vinden die tot het topsegment van de digitale piano’s behoren. Casio is een bijzondere samenwerking met het klassiek Duitse akoestische merk Bechstein aangegaan om een prachtige digitale piano te maken met zeer hoogwaardige pianoklanken en een echt mechaniek.

Bekijk Casio digitale piano

Casio CDP digitale piano

De CDP serie van Casio, bestaande uit de CDP-S100 en CDP-S350, is de instapserie van Casio. Deze digitale piano's hebben een compact design en een zachte prijs. Bij deze piano's is het zelfs mogelijk om te spelen zonder snoer, aangezien ze tijdelijk met batterijen te gebruiken zijn. Zo kan je dus overal muziek maken!

Casio Privia serie

De Casio Privia serie bestaat uit zowel stagepiano's als homepiano's. De stagepiano's zijn de PX-560, PX-S1000 en PX-S3000. De S3000 heeft maar liefst 700 sounds en 200 ritmes om eindeloos mee te kunnen variëren. De homepiano's in de Privia-serie zijn de PX-770 en PX-870.

Casio Celviano serie

Binnen de Celviano serie zijn de mooiste homepiano's die Casio te bieden heeft. Binnen de Celviano is er een onderscheid tussen de Celviano AP en Celviano GP. De Celviano Grand Hybrid (GP) piano's komen het meest dicht in de buurt van een akoestische piano. Bekijk hier alle Casio Celviano piano's.

Casio piano kopen bij Oostendorp Muziek

Wij hebben een uitgebreid assortiment digitale piano's van Casio in onze webshop en showroom. Casio staat bekend om de aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. U heeft de keuze uit piano's met en zonder standaard en uitgevoerd in zwart of wit.

Casio digitale piano

De klanken van een Casio digitale piano

De elektrische piano's van Casio hebben een volle en rijke klank. Door de kwaliteitsspeakers wordt de pianoklank van een akoestische piano gesimuleerd. Zo hebben wij een aantal piano's die beschikken over de Hall simmulator om de galm van grote concertgebouwen te imiteren. Met de ingebouwde muziekstukken en het bijbehorende bladmuziek kunt u op een leuke manier bekende songs leren spelen.

Een greep uit ons assortiment Casio piano's

Hieronder vindt u de populairste digitale piano's van Casio op dit moment. Deze zijn onder andere uit de series: Casio Celviano, Casio Privia en Casio CDP. Ze zijn direct te kopen in onze webshop, maar ook te beleven, te voelen en te horen in onze winkel in Wezep.

 

Gerelateerde teksten:

Casio keyboard

Casio privia 

Yamaha digitale piano

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg