Casio digitale piano


Casio digitale piano

Casio is al sinds de oprichting in 1946 van alle markten thuis: ooit begonnen met het maken van een speciale pijp en vervolgens overgestapt op digitale rekenmachines en tussendoor ook nog een uitstap naar digitale toetsinstrumenten. Casio heeft zich vooral gericht op budget digitale piano’s en keyboards, waaronder de geliefde en gewaardeerde Privia en Celviano serie. Ook de keyboards van Casio zijn bekend over de hele wereld als betrouwbare instap-instrumenten die veel speelplezier geven. Intussen kunt u in het assortiment van Casio ook al piano’s vinden die tot het topsegment van de digitale piano’s behoren. Casio is een bijzondere samenwerking met het klassiek Duitse akoestische merk Bechstein aangegaan om een prachtige digitale piano te maken met zeer hoogwaardige pianoklanken en een echt mechaniek.

Bekijk Casio digitale piano

Casio digitale piano kopen bij Oostendorp Muziek

Wij hebben een uitgebreid assortiment digitale piano's van Casio in onze webshop en showroom. Casio staat bekend om de aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. U heeft de keuze uit piano's met en zonder standaard en uitgevoerd in zwart of wit.

Casio digitale piano

Wat een prachtige klanken!

De digitale piano's van Casio hebben een volle en rijke klank. Door de kwaliteitsspeakers wordt de pianoklank van een akoestische piano gesimuleerd. Zo hebben wij een aantal piano's die beschikken over de Hall simmulator om de galm van grote concertgebouwen te imiteren. Met de ingebouwde muziekstukken en het bijbehorende bladmuziek kunt u op een leuke manier bekende songs leren spelen.

Een greep uit ons assortiment

Hieronder vindt u de populairste digitale piano's van Casio op dit moment. Ze zijn direct te kopen in onze webshop, maar ook te beleven, te voelen en te horen in onze winkel in Wezep.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg