Kawai digitale piano


Kawai digitale piano / Kawai elektrische piano

De digitale piano's van Kawai grijpen terug op de traditie van hun akoestische piano's en vleugels. De digitale piano's hebben mede daardoor een mooie gedetailleerde afwerking en klank meegekregen. De bouwers vertrouwen op een schat aan ervaring.

Bekijk Kawai digitale piano's

Kawai Dealer Award

Kawai Dealer Award!

Oostendorp Muziek, toen nog Muziekcentrum Oostendorp, heeft in 2017 voor het derde jaar op rij de Kawai Dealer Award uitgereikt gekregen van huidige directeur Hirotaka Kawai.

Kawai

Kawai is van oorsprong een bedrijf dat akoestische piano’s en vleugels maakt. Oprichter Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Met wat hobbels in de weg is Kawai blijven groeien tot de huidige nummer twee in pianoproductie van de wereld. Begin jaren 80  introduceerde Kawai zichzelf ook in de digitale piano- en synthesizerwereld. Van daaruit is Kawai doorgegroeid naar een zeer gewaardeerde digitale pianobouwer met prachtige instrumenten zoals de Kawai CS11. Ook voor op het podium heeft Kawai uitzonderlijke goede stage piano’s gebouwd met unieke eigenschappen zoals perfect nagebootst vleugelklavier.

Fijn geluid en prettige aanslag

Kawai bouwt digitale piano's die gekenmerkt worden door een fijn geluid en een prettige aanslag. Klavier met houten kern Harmonic Imaging Sound Technology, USB digitale audio en het unieke Soundboard Speaker Systeem zijn daar slechts een paar voorbeelden van.

Selectie digitale piano's

Kawai biedt een indrukwekkende selectie aan digitale piano's. Hieronder hoort de award-winning lijn 'Concert Artist digitale piano's', maar ook de Concert Performer serie mag er zijn. De klassieke serie bestaat uit prachtige elegante piano's. Speciaal voor de professionele musici en podium muzikanten is de MP serie ontwikkeld. Deze krachtige en draagbare digitale piano's zijn onmisbaar op het podium. 

Een digitale piano kopen? Bekijk het complete aanbod digitale piano's van Kawai in de webshop.

 

Hieronder een greep uit het Kawai digitale piano assortiment

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg