Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Kawai piano


Oprichting Kawai Piano's

Koichi Kawai werkte al op jonge leeftijd in de werkplaats van Yamaha en deed daar jarenlang ervaring op tot hij in zijn 41ste levensjaar in 1927 besloot om voor zichzelf te beginnen. Binnen een jaar had Kawai zijn eerste vleugel geproduceerd. Kawai had een moeilijke start dankzij een gebrek aan bekwame ambachtslieden en hoogwaardig materiaal. Gedurende de jaren 30 kwam de productie van de grond en produceerde Kawai 1000 piano’s per jaar. Helaas werd de fabriek in Hamamatsu volledig verwoest in de Tweede Wereldoorlog en werd alles onzeker voor Koichi Kawai. Na jarenlang hard werken herstelde het bedrijf zich gelukkig in 1949 en in 1953 lag de productie alweer op 1500 piano’s per jaar.

Bekijk Kawai piano's

Daarna is het bedrijf onder de zoon Shigeru Kawai en vervolgens onder kleinzoon Hirotaka Kawai blijven groeien tot de nummer twee in pianoproductie van de wereld. Shigeru Kawai nam in 1955 het bedrijf over en onder zijn leiding werd in 1980 de vleugelfabriek Ryuyo geopend. Sinds 1989 staat Kawai onder leiding van Hirotaka Kawai, de kleinzoon van Koichi. Kawai heeft als eerste bedrijf uit de muziekbranche het ISO 140001 certificaat ontvangen voor het milieubewust produceren van hun piano's. Naast akoestische piano's maakt kawai ook digitale piano's en vleugels. U kunt hier meer lezen over Kawai digitale piano's.

Hoog kwaliteitsniveau piano's

Kawai piano's kan door het hoge kwaliteitsniveau goed concurreren met Yamaha. Zij zijn erin geslaagd om hoge kwaliteit (digitale) piano's te ontwikkelen en tegen scherpe prijs aan te bieden. Ook op innovatief gebied springt Kawai eruit. Zo maken ze ondermeer gebruik van ABS-carbon in onderdelen van het mechaniek, zijn er extra klankopeningen onder de speeltafel aangebracht en is het lood in de toetsen vervangen door ijzer. 

Kawai - nieuw en occasions

Bij Oostendorp Muziek kunt u kiezen uit een breed assortiment piano's. Zowel voor akoestische Kawai piano's als digitale Kawai piano's bent u bij deze toetsenspeciaalzaak aan het juiste adres. Naast nieuwe piano's hebben wij ook zeer regelmatig tweedehands piano's opgesteld staan in de showroom. Kom naar de winkel om de Kawai piano's te beluisteren en bespelen. Onze adviseurs begeleiden u graag in uw keuzeproces.

Kawai Dealer Award

Wist u dat Oostendorp Muziek al 3 jaar achter elkaar de Kawai dealer award uitgereikt gekregen heeft?


Op 11 april 2018 ontving Henk Oostendorp, directeur van Oostendorp Muziek, op de internationale muziekbeurs in Frankfurt uit handen van de president-directeur Hirotaka Kawai de Kawai Dealer Award 2017. En dat voor de derde keer op rij. Dit betekent dat Oostendorp Muziek wederom de beste Kawai-dealer van Nederland is. Een beloning voor de beste service, kennis van producten en de hoogste omzet zijn hiervoor de basis.

Henk Oostendorp: ”We zijn er trots op dat we opnieuw de dealer award van Kawai hebben gewonnen. Uiteraard gaan we in 2018 in hetzelfde spoor verder!”

Op de afbeelding hieronder ziet u Henk Oostendorp en de huidige directeur van Kawai: Hirotaka Kawai.

 

Kawai Dealer Award


Hieronder vindt u onze akoestische piano's en vleugels van Kawai:

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over Kawai

Kawai is een gerenommeerd piano merk uit Japan en producent van vleugels, upright piano’s, digitale piano’s en hybride piano’s. De piano's van de Japanse fabrikant Kawai genieten groeiende populariteit en dankzij de 90-jarige ervaring in de pianobouw produceert Kawai hoogwaardige instrumenten. Naast akoestische expertise wordt ook voortdurend gebruikerservaringen en -feedback verwerkt in het productontwerp van de Kawai digitale piano's. Het volledige assortiment aan digitale piano’s van Kawai staat speelklaar opgesteld bij Oostendorp Muziek. U bent van harte welkom om deze instrumenten in de showroom te beleven.

Maak direct een gratis afspraak

Gerelateerde teksten:

Yamaha piano

Yamaha U1 piano

Yamaha U3 piano

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg