Sale tot 30% korting


Korg digitale piano

Korg digitale piano's

Korg digitale piano

Korg is gevestigde naam in de keyboard- en digitale piano-wereld met bekende keyboards van de PA-serie en hoogwaardige stage instrumenten zoals de Korg Krome. Korg werd opgericht in 1962 door Tsutomu Katoh en Tadashi Osanai in Japan. Osanai was zelf een muzikant, ontevreden met de toenmalig beschikbare ritmecomputers besloot hij zelf ritmecomputers te ontwikkelen. De “Donca” die toen ontstond werd meteen in 1963 al een succes en een verbeterde versie werd 3 jaar later al uitgebracht. Vanaf 1967 stortte zich op keyboard en synthesizers met onder andere de beroemde miniKORG die in 1973 werd gepresenteerd. Korg bleef een marktleider die vele vernieuwende instrumenten uitbracht en talloze artiesten en amateurmuzikanten heeft geïnspireerd.

Bekijk Korg digitale piano's

Korg homepiano

Korg heeft verschillende homepiano's, zoals de G1B Air en de C1 Air. Homepiano's zijn digitale piano's met de uitstraling die meer richting de akoestische piano's gaat. De homepiano's van Korg zijn mooie meubels en in vele verschillende kleuren te vinden.

Korg stage piano

Stage piano's zijn ideaal wanneer u vaak uw instrument wilt verplaatsen, voor bijvoorbeeld een optreden. Stage piano's zijn namelijk zeer compact en van een licht gewicht. Populaire stagepiano's van Korg zijn de Korg B2, Korg SV-2 en de Korg SP-280.

Korg digitale piano bij Oostendorp Muziek

Overweegt u om een Korg elektrische piano te kopen? Bekijk dan hieronder een greep uit ons assortiment. Zowel in onze webshop als showroom hebben wij een mooie selectie Korg piano's staan. De digitale piano's van Korg staan voor betaalbare kwaliteit. Een complete digitale piano met prachtige pianoklanken.

Het design is modern en strak en de piano's zijn leverbaar in zwart en wit. Daarnaast nemen deze piano's weinig ruimte in beslag. Het is dus een compacte digitale piano met uitstekende eigenschappen. Ook voor de beginnende pianist hebben wij een mooi aantal digitale piano's beschikbaar. Wilt u een digitale piano van Korg kopen? Hieronder hebben wij een greep uit ons webshop-assortiment gepresenteerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg