Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Petrof vleugel

 

PETROF vleugel

PETROF vleugels behoren tot de meest gewilde instrumenten ter wereld. In vier series maken zij excellente vleugels voor spelers van ieder niveau. Van grandioze grand piano’s in de Master Series tot geweldige vleugels voor ieder gebruik in de Standard Series; en van stilistische rococo/klassieke vleugels in de Style Collection tot volledig unieke en alternatieve vleugels in de Special Collection. Bekijk de PETROF vleugels in ons assortiment.

Geschiedenis PETROF vleugels 

In 1864 is Antonín Petrof de familietraditie van pianomakelij begonnen in de Bohemen – een historische regio in Tsjechïe. Hij bouwde in dat jaar zijn eerste piano en legde het fundament voor meer dan anderhalve eeuw aan vakmanschap. Bijna honderd jaar later, in 1954, begonnen ze hun eigen ‘research and development’ afdeling. In die jaren en erna is PETROF uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van toetsinstrumenten. Een van de laatste grote ontwikkelingen is het premium merk ANT.PETROF, gericht op concertvleugels voor de allerbeste pianisten ter wereld. 

Petrof Geschiedenis

Kenmerken PETROF vleugels

De vleugels van PETROF staan bekend om hun ronde, romantische en zachtaardige toon die excelleert in nuances en subtiliteiten. Deze kenmerkende toon kunnen ze consistent bieden omdat elk instrument voor 80% met de hand vervaardigd, ingelegd en gestemd wordt door vakmensen die samen vele decennia aan ervaring hebben. PETROF heeft dan ook al vele onderscheidingen ontvangen, waaronder het zegel van ‘European Excellence’ (EEX) die laat zien dat deze instrumenten in Europa vervaardigd zijn met de meest hoogwaardige materialen.

Ben Dawson Petrof

PETROF vleugel kopen?

Bent u op zoek naar een vleugel van PETROF? Twijfelt u nog? Oostendorp Muziek heeft vrijwel altijd PETROF vleugels te koop en we informeren u graag over alle voordelen, nadelen en mogelijkheden van deze geweldige instrumenten. Bekijk bijvoorbeeld de Petrof P-173 Breeze. Ook hebben we op ieder moment verschillende piano’s van PETROF in ons assortiment – deze bekijkt u hier.

Plan een gratis afspraak

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg