Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


alle piano's cta

Sebastian Steinwald

Sebastian Steinwald is het eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano's volledig volgens onze specificaties zijn gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze top-technici, wat heeft geresulteerd in een schitterende lijn van piano's en vleugels. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen. De klank en speelaard van de Sebastian Steinwald piano's zijn afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Deze piano's zijn bij uitstek geschikt voor plaatsing op harde vloeren, die in Nederland veelal voorkomen, voor een optimale klankweergave. Door het gebruik van hoogwaardige hamerkoppen met Duits FFW-vilt, heeft de klank een romantisch en intiem karakter, terwijl het toch sprankelend helder blijft klinken. De klank ontwikkelt zich vol en warm op een harde vloer, terwijl bij veel andere piano's de klank in een ruimte met harde vloer niet tot zijn recht komt. Bij de Sebastian Steinwald is dat anders en kunt u genieten van een prachtig geluid. Bovendien zijn alle piano's van ons eigen merk uitgerust met Röslau besnaring, wat ook wordt gebruikt door gerenommeerde pianofabrikanten.


Digital Classic Grand

Sebastian Steinwald Vleugels

We hebben deze vleugel volgens onze eigen specificaties laten maken. In Nederland hebben we meestal harde vloeren en daardoor klinkt een vleugel vaak te schel. Maar door het gebruik van Duitse Wurzenfilt hamerkoppen en de juiste intonatie, komt deze vleugel juist heel goed tot zijn recht op een harde vloer.

Bekijk Digital Classic
Digital Classic piano

Sebastian Steinwald Piano's

De piano's van Sebastian Steinwald hebben een een diepe bas en een warme, transparante discant. De touché geeft een breed toonbereik, het meubel is sierlijk en u kunt ook nog kiezen uit verschillende uitvoeringen. De piano is namelijk leverbaar in zwart hoogglans met messing of zilver beslag en in wit hoogglans met zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Tevens zijn alle Sebastian Steinwald piano's standaard uitgerust met een slow fall klavierklep.

Bekijk Digital Classic


Digital Classic Grand

Ervaar Sebastian Steinwald in onze showrooms

Wilt u het speelgevoel en het geluid van een Sebastian Steinwald zelf ervaren? Kom gerust langs in een van onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Plan uw route naar de showroom in Wezep
Plan uw route naar de showroom in Hilversum

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 43

Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg