Yamaha Genos keyboard

Yamaha heeft de opvolger voor de Tyros 5 gelanceerd - Yamaha GENOS - en als Tyrosspecialist gaan wij u uiteraard ook deze keer op de hoogte houden van nieuws, ontwikkelingen, demonstraties, workshops, servicepakketten en meer.

Een nieuwe naam: Yamaha Genos

Na alle speculaties over een eventuele Tyros 6 en een Tyros 5 Special Edition is vanaf vandaag duidelijk dat de naam van de Tyros opvolger GENOS zal zijn. Yamaha slaat hiermee een compleet nieuwe weg in en spreekt naar eigen zeggen met dit topmodel een nóg bredere muzikanten-doelgroep aan.

Bekijk Yamaha Genos keyboards

De eerste beelden - “Digital Workstation”

In de beschrijving van de eerste beelden die op maandag 11 september door Yamaha zijn vrijgegeven is te zien dat Yamaha dit keyboard positioneert als een Digital Workstation, waar de Tyros 5 behoorde tot een Arranger Keyboard. Dit is een interessante ontwikkeling en wij zijn net zo benieuwd als u wat dit gaat betekenen!

Yamaha Genos

Genos video’s

Yamaha zal de komende drie weken op vrijdagen (15, 22 en 29 september) nieuwe teaservideo’s delen waarin nog meer informatie over de Genos keyboards beschikbaar zal worden. Deze video’s zijn te zien op de website: www.yamaha.com/genos. In deze teaservideo’s zal een bekende muziekproducer de Yamaha Genos demonstreren in een studio set-up.

Oostendorp Genos Forum geopend

Met de lancering van dit nieuwe topkeyboard hebben wij ook een nieuw forum geopend. Bekijk hier het Oostendorp GENOS-forum en discussieer samen met andere keyboardliefhebbers over dit nieuwe topmodel.

Blijf op de hoogte van de laatste Genos-ontwikkelingen

Bij dit nieuwe keyboard van Yamaha hoort ook een nieuwe website! Zoals u vanaf de Tyros 2 al van Oostendorp gewend was, hebben wij ook voor de Genos een speciale website gemaakt: www.g-nos.nl. Elke keer als er door Yamaha weer iets nieuws naar buiten wordt gebracht, vullen wij deze gloednieuwe website weer voor u aan met de allernieuwste updates en andere interessante nieuwtjes over dit nu al superspannende topmodel. 

Kortom, bent u een echte Genos-fan en wilt u niets missen? Bezoek dan regelmatig onze g-nos website en lees het laatste nieuws over dit nieuwe topkeyboard, de Yamaha Genos!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg