page-loader-icon

Oostendorp Digital Classic Mini Grand Elite II PWH chroom

Neem contact op voor de levertijd.
Oostendorp Digital Classic Mini Grand Elite II PWH chroom is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Digital Classic Mini Grand Elite II

Dankzij deze Oostendorpvleugel wordt een digitale vleugel wel heel betaalbaar! De Mini Grand Elite II is een prachtige vleugel met een tijdloze uitstraling en is een mooie aanvulling voor uw woonkamer. De Digital Classic Mini Grand Elite biedt alles wat u in een topinstrument verwacht: een prachtige, tijdloze uitstraling, een rijk klinkend speakersysteem en een moderne, hoogwaardige Yamaha piano klankbron. 

Topklasse onderdelen

Voor deze mini vleugel maken we gebruik van topklasse Yamaha onderdelen en een pianosample die is opgebouwd uit 4 dynamische stappen. Om dit instrument nog natuurlijker te laten klinken, wordt er gebruik gemaakt van toets-los samples, stereo sustainsamples en - en dit is heel belangrijk - demperresonantie. De demperresonantie zorgt voor een geweldig gevoel van diepte in de toon.

Graded Hammer klavier

Koppel aan deze prachtige Yamaha pianoklankbron een comfortabel spelend Graded Hammer klavier en uw speelervaring is compleet. Het GH klavier verzorgt een uiterst natuurgetrouwe aansalg. De ingebouwde snaarresonantie zorgt voor het zingen van de klankkast. U kunt de klank bovendien geheel naar eigen smaak instellen. 

Maximale polyfonie van 256 noten

De Mini Grand Elite II biedt u een maximale polyfonie van 256 noten. Dankzij deze verbetering, merkt u dat de noten mooier klinken wanneer u ze aanhoudt en wanneer u sustain gebruikt. U kunt dus zonder problemen veeleisende muziekpassages spelen.

Aansluitingen

De Elite II uitvoering beschikt over een USB-aansluiting, waarmee u onder andere uw muziek kunt opnemen en afspelen via een USB-stick. Met de stereo output kunt u de piano ook nog op extra versterking aansluiten. 

Daarnaast kunt u een zangset aansluiten zodat u zang kunt begeleiden met pianomuziek. Zo beleeft u urenlang muzikaal plezier met het hele gezin. De zang wordt over dezelfde luidsprekers als uw pianospel overgedragen.

Let op: op de foto is een uitvoering met messing beslag te zien in plaats van chroom beslag.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding en adapter
Diepte 101,50 cm
Breedte 139,00 cm
Hoogte 85,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256,00
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Hoofdtelefoon, MIDI in/out, AUX out, USB to DEVICE, USB to HOST
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb (4 types), Effect (4 types)
Omschrijving klanken Grand Piano (4), E. Piano (4), Organ (4), CLV/VIB (4), Others (8)
Aantal klanken 24,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P041808