Oostendorp Digital Classic Mini Grand Elite II XT PWH chroom

De XT-uitvoering is een vernieuwde versie van de Mini Grand Elite II digitale piano. Door betere speakers in te bouwen met meer vermogen, namelijk 30W ten opzichte van 15W, en deze beter op elkaar af te stemmen is er een nog betere pianoklank gerealiseerd.

Lees verder >
Uitverkocht
Oostendorp Digital Classic Mini Grand Elite II XT PWH chroom is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
beleef
Oostendorp Digital Classic Mini Grand Elite II XT PWH chroom
Bekijk de video

Meer Informatie

De XT-uitvoering is een vernieuwde versie van de Mini Grand Elite II digitale piano. Door betere speakers in te bouwen met meer vermogen, namelijk 30W ten opzichte van 15W, en deze beter op elkaar af te stemmen is er een nog betere pianoklank gerealiseerd.

Digital Classic Mini Grand Elite II

Dankzij deze Oostendorpvleugel wordt een digitale vleugel wel heel betaalbaar! De Mini Grand Elite II XT is een prachtige vleugel met een tijdloze uitstraling en is een mooie aanvulling voor uw woonkamer. De Digital Classic Mini Grand Elite biedt alles wat u in een topinstrument verwacht: een prachtige, tijdloze uitstraling, een rijk klinkend speakersysteem en een moderne, hoogwaardige Yamaha piano klankbron. 

Topklasse onderdelen

Voor deze mini vleugel maken we gebruik van topklasse Yamaha onderdelen en een pianosample die is opgebouwd uit 4 dynamische stappen. Om dit instrument nog natuurlijker te laten klinken, wordt er gebruik gemaakt van toets-los samples, stereo sustainsamples en - en dit is heel belangrijk - demperresonantie. De demperresonantie zorgt voor een geweldig gevoel van diepte in de toon.

Verschil tussen de Elite en de Deluxe

Allereerst heeft de Elite een beter klavier met Ivory touch toetsbeleg wat u meer verbinding geeft met de piano tijdens het pianospelen. Het klavier voelt ook degelijker aan, speelt iets zwaarder en voelt daarom meer als een echte piano en ook als u met hoofdtelefoon op speelt dan is het klavier stiller. Ook de versterking is beter en de speakers zijn groter waardoor de geluidsweergave beter is. De combinatie met de betere pianosample geeft nog meer de beleving van een echte piano.

De Elite heeft een input voor het aansluiten van een USB stick. Daarop kunt u uw opnames zetten (en afspelen). Het Deluxe model heeft deze mogelijkheid niet en daar neemt u uw volgende opname over de oude heen. Verdere verschillen zijn dat de extra klanken die de Elite heeft ook betere samples zijn en daarom realistischer klinken. Maar vooral de pianosample met het betere klavier zorgt bij de Elite voor een beduidend betere speelbeleving. U kunt in onze showroom de verschillen zelf uit komen proberen.

Graded Hammer klavier

Koppel aan deze prachtige Yamaha pianoklankbron een comfortabel spelend Graded Hammer klavier en uw speelervaring is compleet. Het GH klavier verzorgt een uiterst natuurgetrouwe aansalg. De ingebouwde snaarresonantie zorgt voor het zingen van de klankkast. U kunt de klank bovendien geheel naar eigen smaak instellen. 

Maximale polyfonie van 256 noten

De Mini Grand Elite II XT biedt u een maximale polyfonie van 256 noten. Dankzij deze verbetering, merkt u dat de noten mooier klinken wanneer u ze aanhoudt en wanneer u sustain gebruikt. U kunt dus zonder problemen veeleisende muziekpassages spelen.

Aansluitingen

De Elite II XT uitvoering beschikt over een USB-aansluiting, waarmee u onder andere uw muziek kunt opnemen en afspelen via een USB-stick. Met de stereo output kunt u de piano ook nog op extra versterking aansluiten. 

Daarnaast kunt u een zangset aansluiten zodat u zang kunt begeleiden met pianomuziek. Zo beleeft u urenlang muzikaal plezier met het hele gezin. De zang wordt over dezelfde luidsprekers als uw pianospel overgedragen.

Bekijk de Oostendorp Digital Classic website voor meer informatie en ondersteuning.

Let op: de afgebeelde pianobank is optioneel verkrijgbaar.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 80,00
Meegeleverde accessoires handleiding en adapter
Diepte 101,5 cm
Breedte 139,0 cm
Hoogte 85,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 5 jaar
Kleur wit hoogglans
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Hoofdtelefoon, MIDI in/out, AUX out, USB to DEVICE, USB to HOST
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Reverb (4 types), Effect (4 types)
Omschrijving klanken Grand Piano (4), E. Piano (4), Organ (4), CLV/VIB (4), Others (8)
Aantal klanken 24
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043258