Oostendorp Digital Classic Royal PWH chroom digitale piano

De Digital Classic Royal van Oostendorp geeft een vervolg aan de succesvolle Digital Classic-serie. De Digital Classic piano's hebben een tijdloze, klassieke uitstraling zoals gegeven in de akoestische pianowereld, die gecombineerd wordt met de voordelen van de realistische en hoogwaardige hedendaagse digitale piano's.

Lees verder >
Uitverkocht
Oostendorp Digital Classic Royal PWH chroom digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)

Meer Informatie

De Digital Classic Royal van Oostendorp geeft een vervolg aan de succesvolle Digital Classic-serie. De Digital Classic piano's hebben een tijdloze, klassieke uitstraling zoals gegeven in de akoestische pianowereld, die gecombineerd wordt met de voordelen van de realistische en hoogwaardige hedendaagse digitale piano's. De Digital Classic Royal is leverbaar in zowel zwart hoogglans met een chroom of messing beslag, als wit hoogglans met een chroom beslag.

Een volle pianoklank

De techniek die is gebruikt in de piano is afkomstig van het befaamde merk Roland. Met name de sprankelende pianoklank die de samples voortbrengen is enorm geliefd. Ook werkt Roland met een prettige bedieningsinterface en een geweldig spelend klavier.

De geluidsoverbrenging van de Digital Classic Royal is prachtig en realistisch dankzij het vernieuwde speaker- en filtersysteem en de positionering hiervan. Zodoende is de geluidsoverbrenging vele malen beter, vooral in vergelijking met de vele digitale piano’s waarbij de speakers zich onder de speeltafel bevinden. Omdat de Digital Classic Royal zo is gemaakt dat de bovenklep open kan worden gezet, komen SuperNATURAL-klanken van Roland goed tot hun recht in de speelruimte. De speelbeleving wordt zo naar een nog realistischer niveau getild. Bovendien doet het klassieke pianomeubel van de piano niet alleen dienst als blikvanger, maar ook als klankkast. Evenals bij de akoestische piano’s zou men kunnen spreken van het zangbodem-effect. Ook de grootte van het meubel is te vergelijken met de akoestische piano. Voor een compacter instrument met een modernere en strakke uitstraling, wijzen we u graag op de Oostendorp P1/P2 (Jubileum 40).

Bluetooth en USB

Een groot voordeel van de Roland software waarover de Digital Classic Royal beschikt, is de mogelijkheid tot Bluetooth-verbinding. Deze draadloze verbinding met MIDI-muziekapps, zoals GarageBand en piaScore, maar ook met Piano Partner 2, opent een scala aan nieuwe mogelijkheden. Tevens kunt u meespelen met muziek die u via USB inlaadt (WAV, SMF), of neemt u uw eigen stukken op (SMF-recorder). De digitale piano beschikt naast de geweldige pianosample over andere sounds als orgels, strings en stemmen. Allerhande muziekgenres kunnen worden opgevoerd, waar nodig onder de begeleiding van een gevarieerde reeks drumpatronen.

Akoestisch toucher

De speelaard van het klavier, ofwel het toucher, is zoals alle digitale piano’s zwaar gewogen. Om het toucher van de akoestische piano nog beter na te bootsen, is gebruikt gemaakt van een drukpuntmechanisme. Het gevoel van een hamer die tegen de snaar slaat, wordt zo vertaald naar de digitale piano-techniek. Tevens is het hele klavier niet gelijk in aanslagsterkte, maar speelt het linker gedeelte zwaarder dan het rechtergedeelte, zoals dat bij een akoestische piano ook het geval is. De toetsen zijn afgewerkt met een Ivory-feel beleg voor een prettige grip op de toetsen en een fijn gevoel aan de vingertoppen.

De Royal en andere Digital Classic-modellen

De Digital Classic Royal is een model dat qua klank en speelaard tussen de Deluxe IV en de Elite II is te classificeren. Wat betreft de mogelijkheden, denkend aan functies als Bluetooth-verbinding en USB-aansluitingen, is de Digital Classic Royal rijker uitgerust. De Digital Classic Elite II beschikt namelijk niet over een Bluetooth-verbindingsmogelijkheid.

Nieuwsgierig geworden?

De Digital Classic Royal staat in onze winkel speelklaar opgesteld, waar we u graag ontvangen met een kopje verse koffie. U kunt het instrument in alle rust bespelen en vergelijken met de andere genoemde modellen. Wij voorzien u graag van gedegen advies en helpen u bij het vinden van de piano die het best bij u past.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires Handleiding en adapter
Gewicht 107,0 kg
Diepte 61,0 cm
Breedte 148,3 cm
Hoogte 119,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 5 jaar
Kleur wit hoogglans
Polyfonie 128
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC IN, USB B, USB A, Phones, 2x Stereo miniature phone type
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI
Effecten Ambience, Brilliance
Omschrijving klanken piano (6), elektrische piano (7), overige (22)
Aantal klanken 35
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL Piano Sound
Vermogen 2 x 20W + 2 x 40W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043456