SALE tot wel 30% korting


Oostendorp Pianocarpet smal B carpet

Heeft u vloerverwarming in uw kamer? Bescherm dan uw piano tegen uitdroging en schaf het pianocarpet aan. Dit is een tapijt die speciaal ontworpen is voor piano's. Deze carpet beschermt uw piano tegen de opstijgende warmte van uw vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt niet alleen voor een snellere ontstemming van de piano, maar ook dat hout te droog wordt met onherstelbare scheuren in het hout en lijm wat uitdroogt en los laat. Let op dat de pianocarpet aanvullend is, dus staat het los van overige bevochtigingsapparatuur.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 159,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Heeft u vloerverwarming?

Bescherm dan uw piano tegen uitdroging en schaf het pianocarpet aan. Dit is een tapijt die speciaal ontworpen is voor piano's. Deze carpet beschermt uw piano tegen de opstijgende warmte van uw vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt niet alleen voor een snellere ontstemming van de piano, maar ook dat hout te droog wordt met onherstelbare scheuren in het hout en lijm wat uitdroogt en los laat. Let op dat de pianocarpet aanvullend is, dus staat het los van overige bevochtigingsapparatuur.

Gewenste luchtvochtigheid

Zorg er altijd voor dat de luchtvochtigheid in de ruimte waar de piano staat 45-60% is (bron: VvPN). De luchtvochtigheid kunt u meten met een hygrometer, welke tevens via deze webshop te bestellen is, evenals bevochtigingsapparatuur. Het pianocarpet is een isolerend tapijt welke de eigenschap heeft om warme lucht tegen te houden en via de zijkanten van het tapijt weer los te laten.

Niet zomaar een tapijt

Het is dus niet zomaar een stuk tapijt. U mag namelijk nooit een vloerdeel met vloerverwarming afsluiten. Wanneer u bijvoorbeeld een elektrische vloerverwarming heeft en u zou deze op een bepaald gedeelte afsluiten van warmte afgifte loopt u het risico dat de vloerverwarming op dat punt door kan branden. Als u het pianocarpet net heeft ontvangen is het raadzaam om het pianocarpet gedurende een aantal dagen uit de doos te houden en vlak te leggen.

Gebruiksaanwijzing pianocarpet

Het pianocarpet dient iets uit te steken aan de achterkant van uw piano (1-2cm). Bij een piano op wielen betekent dit dat de achterste wielen op de pianocarpet komen te staan. Op deze manier wordt de onderkant van uw piano beschermd. Mochten er schoteltjes onder de achterste wielen zitten dan kunt u die eronder laten zitten, afhankelijk of de piano dan nog vlak staat. Indien de piano niet vlak staat, dan kunt u ervoor kiezen om de schoteltjes bij de achterste wielen te verwijderen. De pianocarpet is ook leverbaar en aan te bevelen voor vleugels.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 32,0 cm
Breedte 151,0 cm
Hoogte 1,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Oostendorp
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P039644