U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Oostendorp Vleugelhoes C7

Optimale bescherming voor uw vleugel met de vleugelhoes van Oostendorp Muziek. Deze beschermhoes is stevig maar zacht en voorkomt beschadigingen en vuil.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 399,00
€ 275,00

Meer Informatie

Deze vleugelhoes biedt goede bescherming voor uw vleugel tegen vuil en beschadigingen. Het materiaal is zeer stevig, maar zacht van binnen. Vooral in een school, theater, kerk of conservatorium is een vleugelhoes een uitkomst om een concertvleugel te beschermen op momenten dat deze niet wordt gebruikt. Een beschermhoes voor uw concertvleugel is thuis handig wanneer u voor langere tijd weg bent om te zorgen dat de vleugel geen stof zal vangen. Of wanneer de vleugel extra bescherming nodig heeft, zoals bij een verbouwing. De hoes is niet gemaakt voor transport aangezien deze los over de vleugel valt. De beschermhoes kan wel dienst doen als een extra laag bescherming bij verplaatsing binnenshuis. 

De hoes is opmaat gemaakt voor een Yamaha C7 van 227 cm lang en 155 cm breed maar past op iedere vleugel met een vergelijkbaar formaat. Deze praktische beschermhoes voor een vleugel hebben wij in verschillende afmetingen zodat u uw vleugel de beste bescherming kunt bieden. 

Vleugelhoezen voor de volgende afmetingen hebben wij op dit moment in ons assortiment:

De beschermhoezen zijn 41 cm hoog en bedekken daarmee netjes de hele pianokast.

Let op: de vleugel en hoes op de foto's zijn een C3 en de bijbehorende hoes ter illustratie van het uiterlijk en materiaal van de vleugelhoes.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Oostendorp
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P043140