7,5% Extra Cyberkorting! Automatisch toegepast in de winkelwagen

Content Celeste 340 zwart mat

De matzwarte Celeste 340 beschikt over vier karakteristieke orgels: Barok, Classic, Romantisch en Symfonisch. Ieder orgel heeft zijn eigen dispositie-instelling met een geheel eigen klankkleur.

Het showroommodel is uitgevoerd met de volgende extra opties:

• Kleur: zwart mat
 
De genoemde opties hebben een meerprijs, vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.
 
Lees verder >
€ 9.330,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

beleef
Content Celeste 340 zwart mat
Bekijk de video

Meer Informatie

Content Celeste 340 mat zwart

De Content Celeste 340 is een nieuw orgel van Content met drie manualen en een 30-tonig pedaal en 40 sprekende registers. De matzwarte Celeste 340 beschikt over vier karakteristieke orgels: Barok, Classic, Romantisch en Symfonisch. Ieder orgel heeft zijn eigen dispositie-instelling met een geheel eigen klankkleur. Zo kunt u spelen met een belegen Prinzipal uit de Barok , of juist genieten van een warme romantische Basson-Hautbois. U kunt met deze Content Celeste 340 de richting op die u voor ogen hebt. Voor een eerste indruk of gedegen advies bent u van harte welkom in onze showroom.

Invention Technology

Content doet met de Invention Technology mee met de hedendaagse technologische ontwikkelingen. In de wereld van klassieke orgels worden de opnames steeds verfijnder en de menging van registers eveneens. De Invention Technology heeft hierin ook een bijdrage geleverd. Een verfijnde orgelklank een een natuurgetrouw klankbeeld zijn het resultaat van deze ontwikkeling.

Kies de ruimte

De convolutiegalm plaatst het orgel vervolgens in een ruimte naar keuze. U kunt kiezen uit diverse kerken en kathedralen en hoort het orgel alsof het daadwerkelijk in die ruimte klinkt. U kunt zelfs uw plaats in ruimte bepalen ten opzichte van het orgel. Zo bent u speler en luisteraar achter de speeltafel tegelijk!

Volop mogelijkheden

Content heeft de Celeste 340 in een hedendaags jasje gegoten. De matzwarte kleur en het strakke design maken het orgel zowel geschikt voor de tijdloze als de wat modernere huiskamer.

De meubels Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Tegen meerprijs is het ook mogelijk om een module met extra stemmen in te laten bouwen zodat u ook de beschikking heeft over orkestklanken en diverse andere instrumenten. Informeer naar de mogelijkheden. U kunt de Content Celeste 340 komen bespelen in onze showroom, waar we u graag met een kop koffie verwelkomen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal zwelpedalen 3
Aantal stemmen 40 x 4
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI In - Out - Thru, Line-In, Line-Out, Hoofdtelefoonaansluiting (16-32 ohm)
Artikelcode P042462