U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Content Compact 224 Intern blank eiken orgel

De Content Compact 224 is ideaal voor de organist met weinig ruimte. Hij is klein van formaat maar groots in zijn klank en beschikbaar met vele opties.

Lees verder >
€ 3.195,00
€ 3.095,00

Meer Informatie

De Content Compact 224 is door Content speciaal ontwikkeld om ook organisten die weinig ruimte hebben een volwaardig orgel te kunnen bieden. De Compact 224 heeft 2 manualen, maar is toch ontzettend handzaam en zélfs gemakkelijk te transporteren. Hierdoor is dit orgel bijvoorbeeld geschikt voor het begeleiden van koren, maar ook voor een student, beginnende organist of orgeldocent. Dit orgel van Content heeft een prachtige klank die ontzettend helder is. Ook heeft het de beschikking over de door Content zelf ontwikkelde Invention Technology. De Compact 224 is voorzien van 24 registers per klankwereld.

Heldere klank

Content staat bekend om zijn helder klank, dit is ook zo bij de Compact 224. Ieder register is afzonderlijk te horen wanneer u meerder stemmen ingeschakeld heeft. De combinatie met verschillende geavanceerde nagalmprogramma's zorgt voor een heldere, transparante klank. 

4 orgels in 1

Dit orgel van Content heeft 4 verschillende orgelstijlen in zich, dat wil zeggen vier soorten intonaties. Deze 4 verschillende klankstijlen zorgen ervoor dat u in totaal 96 (4 x 24) stemmen tot uw beschikking heeft. De vier unieke klankstijlen zijn Barok, Classic, Romantisch en Symfonisch. Elk soort muziek kan dus in de stijl worden gespeeld waarvoor het oorspronkelijk was bedoeld. Zo kunt u bijvoorbeeld stukken van Bach daadwerkelijk in de Barok stijl spelen.

Extra opties

Bij de Compact 224 zijn veel verschillende optionele toevoegingen beschikbaar. Zo kunt er voor kiezen om een volledig pedaal, externe speakers, bank of zwelpedaal mee te laten leveren. Standaard wordt de Compact geleverd met interne speakers en zonder deze opties.

Ook zijn de meubels van Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Kom gerust langs in onze showroom in Wezep. Daar heeft u de mogelijkheid om verschillende orgels te bespelen, waardoor u een goede keuze kunt maken. Bij deze keuze willen wij u graag adviseren.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 22,0 kg
Diepte 48,0 cm
Breedte 90,0 cm
Hoogte 21,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 0
Aantal stemmen 24
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd nee
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI IN/OUT/THRU, Line IN/OUT, Hoofdtelefoon (2x)
Vermogen 2 x 30W
Artikelcode P043464