Content Cambiare 312 CBM 111 orgel

Dit Content orgel, de Cambiare 312, is een mooi huiskamerorgel met:

  • ruim 200 klanken van kerkorgels;
  • ExtraVoices, zoals fluit en piano;
  • 3 manualen;
  • 2 touchscreens.

Kom de Content Cambiare 312 bespelen in onze showroom. U bent van harte welkom.

Het showroommodel is uitgevoerd met de volgende extra opties:

• Kleur: CBM 111
• Setsersysteem met 19 verlichte duimpistons
 
De genoemde opties hebben een meerprijs, vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.
 
Lees verder >
€ 13.565,00

Meer Informatie

De Content Cambiare 312 heeft een massief houten meubel en lage kast. Dit Hauptwerkorgel heeft drie manualen en twee touchscreens om het orgel gemakkelijk mee te bedienen. Er is ook een optie voor bediening via een tablet.

U heeft keuze ruim 200 klanken van kerkorgels. Daarnaast zijn er ook ExtraVoices, zoals panfluit, strijkers en pianoklanken. Deze klanken kunt u met het bovenste klavier spelen.

Meubel in 100+ kleuren

De meubels Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Zelf spelen en persoonlijk advies?

De Content Cambiare 312 staat speelklaar opgesteld op onze de orgelafdeling in de showroom. Onze orgelspecialist kan u adviseren en uw vragen beantwoorden. U bent van harte welkom! Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 038 - 376 2954 en een mail te sturen naar [email protected]

Wat is een Hauptwerkorgel?

De Content Cambiare 315 is een Hauptwerk orgel. Op deze orgel is de software van Hauptwerk geïnstalleerd. Een orgel met een Hauptwerk-software maakt het mogelijk om sample sets in te laden van verschillende bekende kerkorgels. Deze samples zijn opgenomen van de orgels zelf. Door de moderne technologie klinken deze sample sets erg realistisch en ze geven de organist het gevoel dat zij echt in deze kerk de orgel aan het bespelen zijn.

Het systeem heeft een touchscreen en is erg gebruiksvriendelijk. U hoeft geen technicus te zijn om Hauptwerk te kunnen gebruiken. Er zitten een aantal vaste sample sets op deze orgel, maar het is ook mogelijk om zelf nog meer sample sets aan te schaffen. De sample sets zijn apart verkrijgbaar, maar u kunt de sample sets ook kopen in pakketten. Als u uitgekeken bent op de dispositie van een bepaald orgel, kunt makkelijk overschakelen op een nieuw orgel. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Content User Interface systeem.

U kunt met het systeem van Hauptwerk kiezen voor onder andere het geluid van de orgelpijpen uit de Domkerk in Utrecht, de Laurenskerk in Rotterdam of het geluid van een orgel in barokstijl uit Frankrijk. Elk orgel heeft zijn eigen karakter en geluid en de Content Cambiare 315 maakt het mogelijk om te kunnen genieten van al deze (kerk)orgels met karakter. Het systeem is speciaal voor u vertaald door Content naar het Nederlands.

De sample sets van Hauptwerk bieden ook keuze in stemmingen. Hierdoor biedt het systeem heel veel verschillende mogelijkheden. Ook is er een mogelijkheid om verschillende presets op te slaan in de geheugenbanken van het orgel. U kunt dan eenvoudig uw opgenomen presets terugvinden en gebruiken.

Wilt u meer lezen over Hauptwerk? Lees dan ons artikel hier.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur wit
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen Afhankelijk van de dispositie van het orgel dat wordt bespeeld
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen Ethernet, hoofdtelefoon, USB
Artikelcode P043980