Content Mondri 236 blank eiken

De Mondri 236 is een van de pronkstukken van Content. De overweldigende klank en het prachtig ogende kabinetmeubel maken het orgel tot een heuse parel. Dit orgel heeft vele kwaliteiten en mogelijkheden. Het instrument heeft een verfijnde klank en een prachtige galm. De Mondri serie van Content Orgels is een begrip in de orgelwereld. Ook deze Mondri 236 staat voor verfijning en kwaliteit. Het mooi vormgegeven kabinetmeubel oogt indrukwekkend. De nieuwe Mondri serie maakt gebruik van de in eigen huis ontwikkelde Invention Technology. U beschikt over een complete dispositie met een klankkarakter dat recht doet aan vier verschillende muziekstijlen. Het hoge meubel bestaat voor een groot gedeelte uit massief hout en beschikt over goed geplaatste luidsprekers en versterkers. Een prachtige klankoverdracht is het resultaat.

Lees verder >
€ 13.795,00

Meer Informatie

De Mondri serie van Content Orgels is een begrip in de orgelwereld. Ook deze Mondri 236 staat voor verfijning en kwaliteit. Het mooi vormgegeven kabinetmeubel oogt indrukwekkend. De nieuwe Mondri serie maakt gebruik van de in eigen huis ontwikkelde Invention Technology. U beschikt over een complete dispositie met een klankkarakter dat recht doet aan vier verschillende muziekstijlen. Het hoge meubel bestaat voor een groot gedeelte uit massief hout en beschikt over goed geplaatste luidsprekers en versterkers. Een prachtige klankoverdracht is het resultaat.

Verfijnde klank

De Content-technologie heeft eraan bijgedragen dat klank en beleving van de Mondri opnieuw op een hoger plan zijn gekomen. Detaillering en verdere verfijning hebben een dynamisch, levendig instrument voortgebracht waarop men blijft spelen en dat blijft inspireren. De Mondri 236 beschikt over 2 manualen en een 30 tonig, vlak pedaal.

Convolutie galm

De Content Convolutie galm, die standaard voorzien is in de Mondri serie, betreft een gesamplede nagalm die alle eigenschappen van een bepaald ruimtelijk beleven exact weergeeft. De keuze uit meerdere galmprogramma's is aan u. Niet alleen het luidsprekersysteem is indrukwekkend en breed, voeding en versterking zijn voor het mooiste eindresultaat gedigitaliseerd. De Mondri heeft een unieke opstelling aan luidsprekers in een ruime behuizing. Het resultaat is verbluffend. Een klank die bespeler en luisteraar jarenlang plezier garandeert.

Personal Control Center

Door de veelheid van registratiemogelijkheden, de vier verschillende samples en door de veelzijdigheid om het orgel via de PCC (Personal Control Center) naar eigen voorkeur te kunnen aanpassen, is er een flexibel instrument ontstaan. Natuurlijk beschikt iedere stem binnen de vier orgels over haar eigen specifieke hoogwaardige sample. Deze samples worden in eigen beheer vastgelegd van de beste pijporgels in de wereld. Bespeel, beleef en beluister de Mondri en overtuig uzelf van een meesterwerk.

Meubel in 100+ kleuren

De meubels Content-orgels zijn leverbaar in meer dan 100 uitvoeringen. U ziet in de fotogalerij de meest populaire kleuren. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Bezoek de showroom

Wilt u meer weten over dit prachtige orgel, kom naar onze showroom en beleef muziek! Bij ons kunt u verschillende orgels bespelen, waardoor u een goede keuze kunt maken voor het orgel dat u het best vindt. Graag helpen wij u bij deze keuze met ons advies.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding
Gewicht 250,0 kg
Diepte 93,0 cm
Breedte 134,0 cm
Hoogte 176,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Content
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 36
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters ja
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI In - Out - Thru, Line-In, Line-Out (cinch) en hoofdtelefoon
Vermogen 6 x 50W
Artikelcode P041950