Johannus Opus 355 zwart

De Johannus Opus 355 is een ideaal studieorgel en fijn compact. Het Johannus-orgel heeft een 44-stemmige en uitgebalanceerde dispositie. Het pedaal is 30-tonig en u heeft beschikking over twee programmeerbare zweltreden. Een trompet en panfluit zijn de twee solostemmen op de Opus 355. U kunt kiezen uit vier stijlen: barok, historisch, symfonisch en romantisch.

Lees verder >
€ 11.775,00
Beschikbare Varianten
beleef
Johannus Opus 355 zwart
Bekijk de video

Meer Informatie

De Johannus Opus 355 heeft een gemakkelijk te bedienen paneel. De tabregisters zijn verlicht en binnen handbereik. De uitsnede onder de maarliefst drie manualen geeft u een fijne bewegingsvrijheid en beter zicht op de pedalen.

De samples van echte pijporgels hebben een strenge selectie ondergaan en zijn absoluut van kwaliteit. Niet alleen de klank is gevangen, ook de locatie ervan en een realistische weergave van de luchtstromen. U kunt hiervan genieten via de 7 luidsprekers. Ook kunt u een hoofdtelefoon aansluiten.

Keuze: meubel in 6 uitvoeringen

De Johannus Opus 355 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarvan in ieder geval deze 6: blank eiken, blank natuureffect, midden eiken, klassiek noten, Oud Hollands en zwart. U ziet in de fotogalerij welke kleuren dit zijn. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie. Hiervoor kunt u bellen naar 038 - 376 2954 of een mail sturen naar [email protected].

Dispositie

 

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 108,0 cm
Breedte 141,0 cm
Hoogte 146,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 44
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 4 x 80W + 1 x 170W
Artikelcode P044052