U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Sebastian Steinwald 121 (Korg KS-320) PE messing silent pian

De Sebastian Steinwald 121 is een nieuwe piano met een bijzonder sterke prijs- kwaliteitverhouding. Deze piano heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk.

Lees verder >
€ 6.695,00
€ 5.995,00
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 80,00 per maand
Accessoires
beleef
Sebastian Steinwald 121 (Korg KS-320) PE messing silent pian
Bekijk de video

Meer Informatie

Sebastian Steinwald 121 Silent

De Sebastian Steinwald 121 is een nieuwe piano met een bijzonder sterke prijs- kwaliteitverhouding. Deze piano heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk. Deze piano moet u geprobeerd hebben! Qua uitvoering heeft u de keuze uit messing of zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen.

Silent Systeem

Door het silent systeem kunt u ook piano spelen met een hoofdtelefoon. Via een inventief systeem blokkeert u de aanslag op de snaren en zal er een digitale pianoklank via een hoofdtelefoonuitgang te horen zijn. Laat u hier over informeren door onze specialisten.

Scherp geprijsd

Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant zelf inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden. De piano is optioneel leverbaar met een voordelig silent systeem.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp waarbij de piano helemaal naar onze specificaties is gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels.

De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van o.a. Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich vol en warm.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 240,0 kg
Diepte 60,8 cm
Breedte 153,3 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem ja
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 63,5 cm
Beslag messing
Artikelcode P042373