Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Sebastian Steinwald 110 (AdSilent, hele klep) PE messing sil

De Sebastian Steinwald 110 is een akoestische piano met een warme en romantische klank en een diep klinkende bas. Met het Adsilent-silent systeem schakelt u gemakkelijk naar digitaal en heeft u wel 127 instrumentklanken tot uw beschikking om mee te spelen. Klantnummer een is de piano en deze is natuurlijk verreweg het belangrijkste. De sample van dit pianogeluid is kwalitatief hoogwaardig, alsof u de echte pianoklank hoort. 

Lees verder voor meer informatie en plan uw bezoek aan de showroom voor een eigen indruk!

*Op de foto staat de halve klep versie

Lees verder >
€ 6.888,00
€ 5.740,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 60,00 per maand

Meer Informatie

Sebastian Steinwald 110

De Sebastian Steinwald 110 is een mooie piano met een warme, romantische klank en een diepe bas. De toetsaanslag is heel precies afgesteld op het gebruikelijke speelgewicht voor een piano. Zowel de aspirant als de gevorderde pianist kan hiermee goed uit de voeten. De kast van de piano is klassiek maar sierlijk en heeft zelfs consoles (poten onder het klavier), wat veel studiepiano's van kleiner formaat niet hebben. Uiteraard heeft de piano ook een studiepedaal (demppedaal) voor het oefenen in de avond en is de piano uitgerust met een slow fall klavierklep (verkrijgbaar met extra scharnier of als één geheel).

Deze piano heeft vijf jaar garantie en drie jaar op het silent systeem.

Warme klanken

De piano heeft een diepe bas en warme, maar toch ook transparante hoge tonen. Het klankprofiel van de piano is speciaal afgestemd op harde vloeren, omdat deze het meeste voorkomen in Nederland. Wanneer u een piano op een harde vloer plaatst is het namelijk belangrijk om te weten dat de vloer het geluid kan versterken, wat kan veroorzaken dat een piano te hard kan gaan klinken. Sebastian Steinwald heeft een romantische en warme klank die juist wel optimaal tot zijn recht komt op een een harde vloer.

Adsilent silent systeem

De Sebastian Steinwald biedt u als silent piano de mogelijkheid het volume te regelen van de piano en met een hoofdtelefoon te spelen. U kunt eenvoudig overschakelen op dit Adsilent-silent systeem. Optische sensoren onder de toetsen registreren dan de bewegingen van de toetsen, wat vervolgens wordt omgezet in realistisch geluid met behulp van samples. Met het Adsilent-silent systeem heeft u onder andere beschikking tot maar liefst 127 instrumentklanken, een metronoom en een recorder. Wat dit silent systeem bijzonder maakt is de mogelijkheid om via bluetooth met de Adsilent app op uw telefoon/tablet het silent systeem te besturen en bijvoorbeeld opnames op te slaan op uw telefoon of tablet. Omdat het systeem optisch is en dus werkt met infrarood in plaats van bewegende delen, is dit silent systeem duurzaam.

Een nieuwe piano in de prijsklasse van tweedehands

De Sebastian Steinwald 110 silent piano is een nieuwe beginnerspiano met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe piano's zijn vaak redelijk prijzig en daarom buiten het bereik van sommige beginnende pianisten. Voor de pianist die een wat kleiner budget heeft maar wel graag een nieuw instrument wil aanschaffen is deze nieuwe Sebastian Steinwald uiterst geschikt. Wij zeggen altijd; het is een nieuwe piano in een tweedehands prijsklasse.

Het merk Sebastian Steinwald

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, de piano's zijn dus helemaal naar onze specificaties gebouwd. De ontwikkeling van Sebastian Steinwald is een bijzonder project met sinds 2007 veel samenwerking tussen de fabrikant en onze toptechnici. Dit heeft geresulteerd in een prachtige, betaalbare lijn piano’s en vleugels. De passie die Oostendorp als specialist voor piano's en muziek heeft, kunt u beleven met Sebastian Steinwald.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 60,00
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 54,0 cm
Breedte 145,7 cm
Hoogte 110,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 63,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P044289