Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Sebastian Steinwald 110 (halve klep) PWH zilver piano

De Sebastian Steinwald 110 is een mooie nieuwe piano met een warme en romantische klank met een diepe bas. De piano is voorzien van een slow fall klavierklep, studiepedaal. Kom langs en beleef deze prachtige piano zelf!

 

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 4.995,00
€ 3.795,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 60,00 per maand
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Sebastian Steinwald 110

De Sebastian Steinwald 110 is een mooie nieuwe piano met een warme en romantische klank met een diep klinkende bas. De toetsaanslag is heel precies afgesteld op het gebruikelijke speelgewicht voor een piano. Zowel de aspirant als de gevorderde pianist kan hiermee goed uit de voeten. De kast van de piano is klassiek maar sierlijk en heeft zelfs consoles (poten onder het klavier), wat veel studiepiano's van kleiner formaat niet hebben. Uiteraard heeft de piano ook een studiepedaal (demppedaal) voor het oefenen in de avond en is de piano uitgerust met een slow fall klavierklep (verkrijgbaar met extra scharnier of als één geheel).

Deze piano heeft vijf jaar garantie.

Een nieuwe piano in de prijsklasse van tweedehands

De Sebastian Steinwald 110 is een nieuwe beginnerspiano met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe piano's zijn vaak redelijk prijzig en daarom buiten het bereik van sommige beginnende pianisten. Voor de pianist die een wat kleiner budget heeft maar wel graag een nieuw instrument wil aanschaffen is deze nieuwe Sebastian Steinwald uiterst geschikt. Wij zeggen altijd; het is een nieuwe piano in een tweedehands prijsklasse.

Warme klanken

De piano heeft een diep klinkende bas en warme, maar toch transparante hoge tonen. Het klankprofiel van de piano is speciaal afgestemd op harde vloeren, omdat deze het meeste voorkomen in Nederland. Wanneer u een piano op een harde vloer plaatst is het namelijk belangrijk om te weten dat de vloer het geluid kan versterken, wat kan veroorzaken dat een piano te hard gaat klinken. Sebastian Steinwald heeft een romantische en warme klank die juist wel optimaal tot zijn recht komt op een een harde vloer.

Het merk Sebastian Steinwald

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, de piano's zijn dus helemaal naar onze specificaties gebouwd. De ontwikkeling van Sebastian Steinwald is een bijzonder project met sinds 2007 veel samenwerking tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige, betaalbare lijn piano’s en vleugels. De passie die Oostendorp als specialist voor piano's en muziek heeft kunt u beleven met Sebastian Steinwald.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 60,00
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 55,5 cm
Breedte 148,0 cm
Hoogte 112,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 5 jaar
Kleur wit hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 63,0 cm
Beslag zilver
Artikelcode P043390