Sale tot 30% korting


Sebastian Steinwald 123 AdSilent SilentAcoustic PE zilver si

Deze Sebastian Steinwald 123 bevat de ultieme combinatie van akoestische en digitaal. De piano is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een prachtig karakter. De inbouw van het silent systeem en de speciale speakers die geïntegreerd zijn met de zangbodem geven u de uitzonderlijke mogelijkheid om de akoestische piano te mengen met digitaal geluid. 

 

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 9.995,00
€ 8.320,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Accessoires

Meer Informatie

SilentAcoustic: de ultieme combinatie van akoestisch en digitaal

Deze moderne Sebastian Steinwald piano ziet er van de buitenkant uit als een normale akoestische piano, maar heeft een zeer bijzonder binnenwerk. In de piano zit niet alleen een silent systeem verwerkt, ook heeft de piano speciale speakers die geïntegreerd zijn met de zangbodem van de piano. Zo kunt u bij inschakeling van het silent systeem niet alleen met hoofdtelefoon spelen, maar ook zonder hoofdtelefoon mét de mogelijkheid tot demping van volume en gebruik makend van de vele functies van het silent systeem. Daarnaast kunt u ook akoestisch met digitaal combineren, u kunt bijvoorbeeld digitale strings mee laten klinken bij u eigen geheel akoestische pianogeluid. Deze bijzondere mogelijkheden zullen menig pianist aanzetten tot nieuwe creativiteit en meer speelgenot.

Hoogwaardige materialen

Piano’s van Sebastian Steinwald worden gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. De snaren die gebruikt worden zijn van Röslau, een snaarfabrikant die al decennia lang snaren levert aan Duitse topmerken. Ook het vilt voor de hamerkoppen is afkomstig uit Duitsland, uit de Filzfabrik Wurzen, een fabriek die ook veel levert aan grote pianomerken. Daarnaast heeft Sebastian Steinwald een aantal opvallende eigenschappen en onderdelen. De Steinwald piano’s hebben pedaalstangen van hout omdat dit een stuk duurzamer en stabieler is. Ook hebben de piano’s extra messing onderdeeltjes voor de demping van de bassnaren zodat deze minder nazoemen.  

Warm karakter

Het bijzondere aan de Sebastian Steinwald is haar warme karakter. Bij het ontwerpen van de piano is hier zeer bewust voor gekozen omdat veel Nederlands pianisten een harde vloer hebben in hun huis. Een warme piano is op haar mooist op een harde vloer, anders dan een fellere piano, welke schel kan gaan klinken op een harde vloer. Onder andere de speciaal geselecteerde snaren en de FFW hamerkoppen zorgen voor de romantische en ronde klank van de Sebastian Steinwald.

Adsilent silent systeem

De Sebastian Steinwald SilentAcoustic biedt u de mogelijkheid uw volume te regelen van de piano en met een hoofdtelefoon te spelen op uw akoestische piano. U kunt uw piano eenvoudig overschakelen op dit systeem zodat u met een hoofdtelefoon of aangepast volume kunt spelen. Sensoren onder de toetsen registreren dan de bewegingen van de toetsen, wat vervolgens wordt omgezet in realistisch geluid met behulp van samples. Daarnaast biedt het Adsilent systeem u vele extra’s die de voordelen van een SilentAcoustic piano nog groter maken. Met Adsilent heeft u onder andere beschikking tot maar liefst 127 instrumentklanken, een metronoom en een recorder. Wat dit silent systeem vooral bijzonder maakt is de mogelijkheid om via bluetooth met de Adsilent app op uw telefoon/tablet het silent systeem te besturen en bijvoorbeeld opnames op te slaan op uw telefoon of tablet.

Het merk Sebastian Steinwald

Sebastian Steinwald is een pianomerk van Oostendorp Muziek. Wij wilden naast het verkopen van piano’s graag iets doen met onze kennis en passie voor piano’s en muziek. In nauwe samenwerking met de fabrikant hebben onze toptechnici de Sebastian Steinwald piano ontwikkeld. Wij zijn erg trots op het resultaat en bieden nu met plezier deze prachtige lijn piano’s aan in onze winkel.

Piano’s in de huidige lijn van Sebastian Steinwald

Op het moment bestaat de lijn van Sebastian Steinwald piano’s uit zes piano’s die elk in verschillende kleuren en met eventueel silent systeem verkrijgbaar zijn. Het onderscheid tussen de piano’s zit in de hoogte, deze verschilt van 110 tot 131 cm. Hoe hoger de piano, hoe langer de snaren en hoger de klankkast; een hoge piano heeft meer geluid, maar ook meer klank dankzij de boventonen die ontstaan in een hogere piano. Een paar centimeter kan al gauw veel verschil maken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 245,0 kg
Diepte 61,3 cm
Breedte 154,3 cm
Hoogte 123,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 63,0 cm
Beslag zilver
Artikelcode P043570