Sebastian Steinwald 123 (Korg KS-30) PWH zilver silent piano

Deze piano bevat het Korg KS-30 Silent systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om deze akoestische piano met hoofdtelefoon te bespelen. Dat betekent dat u altijd kunt spelen zonder uw omgeving te storen.

Lees verder >
€ 7.145,00
€ 6.295,00

Meer Informatie

Sebastian Steinwald 123 Silent PWH

Deze piano heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. Weer wat meer dan de kleinere modellen, de 121 en 119. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk maar strak.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Bent u zich aan het oriënteren voor een goede kwaliteit piano in deze prijsklasse, dan moet u deze piano geprobeerd hebben! Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano's en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant zelf inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden. Dit model is uitgevoerd in zilver. 

Sebastian Steinwald met Silent systeem

Deze piano bevat het Korg KS-30 Silent systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om deze akoestische piano met hoofdtelefoon te bespelen. Dat betekent dat u altijd kunt spelen zonder uw omgeving te storen.

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp waarbij de piano helemaal naar onze specificaties is gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, wat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels.

De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van o.a. Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich vol en warm.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 240,0 kg
Diepte 61,3 cm
Breedte 154,3 cm
Hoogte 123,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur wit hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 63,5 cm
Beslag zilver
Artikelcode P042371