Korg KS-30/ KHP-300 hybrid piano silent systeem

Slechts 1-2 werkdagen
€ 1.399,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 28,80 per maand

Meer Informatie

Het in laten bouwen van een silent systeem geeft u de mogelijkheid om tot in de late uurtjes piano te spelen zonder dat uw omgeving het hoort. Op deze pagina's kunt u lezen over de functies van het silent systeem. Overweegt u de KS-30 te laten inbouwen in uw piano, wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. De Korg KS-30 is een simpel maar duurzaam silent systeem. Dit silent systeem van Korg geeft u alles wat u nodig heeft om piano te spelen met een hoofdtelefoon en wat leuke extra's. Het geluid wordt opgewekt met behulp van samples. Een groot voordeel van de KS-30 is dat het kastje van het systeem erg klein is en u dus nauwelijks iets kunt zien aan de buitenkant van de piano.

Voorwaarden inbouw KS-30

Het Korg KS-30 silent systeem kunt u laten inbouwen in om een silent piano te maken van uw piano of de piano die u wilt aanschaffen. De piano moet daarvoor een hoogte hebben van 116 cm of meer en een klavier met de reguliere 88 toetsen. Om er helemaal zeker van te zijn dat uw piano in aanmerking komt voor inbouw van een silent systeem kunt u het best contact met ons opnemen.

Functies van het Korg KS-30 silent systeem

De KS-30 heeft 10 sounds om mee te variëren: verscheidene piano’s en e-piano’s, orgels, strings, klavecimbel, clavichord en vibrafoon. De polyfonie (het aantal noten dat tegelijk kan klinken) van het silent systeem bedraagt 120 bij gebruik van monogeluid en 60 bij gebruik van stereogeluid; ruim voldoende om piano te kunnen spelen zoals u gewend bent. De 10 demosongs die verwerkt zitten in de KS-30 kunnen u de kracht van het systeem laten horen. Met de reverb en chorus effecten kunt u een extra dimensie aan uw geluid toevoegen. En uiteraard kunt ook nog gebruik maken van uw pedaal.

Hoe werkt het inbouwen van een silent systeem?

Onze eigen vakkundige pianotechnici bouwen het silent systeem in uw piano. Dit is een vrij simpel proces waarbij er verder niets verandert aan de piano. Er komen sensoren onder het klavier en bij de pedalen om de bewegingen te registreren. Daarnaast wordt er een stopbalkje in de piano gebouwd die de hamertjes weerhoudt tegen de snaren te slaan bij inschakeling van het silent systeem. De registraties van de sensoren worden met samples en/of sound modeling omgezet in een realistisch pianogeluid dat u door de hoofdtelefoon hoort.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Artikelcode P002208
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Korg
Garantie 3 jaar