Korg KS-320/ KHP-2000 hybrid piano silent systeem

Wanneer u een silent systeem wilt laten inbouwen in uw piano behoort de Korg KS-320 tot een van de kandidaten. Op deze pagina's kunt u lezen over de functies van dit silent systeem. Overweegt u de KS-320 te laten inbouwen in uw piano, wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. De KS-320 is de grotere broer van de KS-30 en heeft een mooi en realistisch geluid en extra functies.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 1.995,00
€ 1.895,00
Afspraak Maken

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 39,01 per maand

Meer Informatie

Wanneer u een silent systeem wilt laten inbouwen in uw piano behoort de Korg KS-320 tot een van de kandidaten. Op deze pagina's kunt u lezen over de functies van dit silent systeem. Overweegt u de KS-320 te laten inbouwen in uw piano, wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. De KS-320 is de grotere broer van de KS-30 en heeft een mooi en realistisch geluid en extra functies.

Prachtig pianogeluid en meer

Het KS-320 silent systeem heeft 8 sounds: 2 piano’s, 2 e-piano’s, klavecimbel, e-orgel, pijporgel en strijkers. Zo kunt u afwisselen met uw klank, een leuke stimulans voor creativiteit. Ook kunt u het geluid aanpassen met de reverb en brilliance (helderheid) instellingen. De touch settings geven u de keuze voor een gevoelige of juist minder gevoelige aanslag. 

Recorder en metronoom

De KS-320 bevat een recorder die u kunt bedienen via het kastje van het silent systeem. U kunt hiermee 2 tracks opnemen om deze opnieuw te kunnen afspelen en beluisteren. Ook heeft u een metronoom tot uw beschikking die u kunt aanpassen voor het stuk wat u speelt.

Unieke klankbron

De KS-320 is iets groter dan de KS-30, onder andere omdat deze meer functies bevat, maar ook omdat de KS-320 niet alleen werkt met samples maar ook met sound modeling. Dit betekent dat het pianogeluid niet van een vooraf opgenomen piano komt maar wordt gesimuleerd met behulp van een model. Een dynamisch en realistische geluid en dus een heerlijke speelervaring zijn hiervan het resultaat.

Hoe werkt het inbouwen van een silent systeem?

Onze vakkundige pianotechnici bouwen het silent systeem in uw piano. Dit is een vrij simpel proces waarbij er verder niets verandert aan de piano. Er komen sensoren onder het klavier en bij de pedalen om de bewegingen te registreren. Daarnaast wordt er een stopbalkje in de piano gebouwd die de hamertjes weerhoudt tegen de snaren te slaan bij inschakeling van het silent systeem. De registraties van de sensoren worden met samples en/of sound modeling omgezet in een realistisch pianogeluid dat u door de hoofdtelefoon hoort.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Artikelcode P002209
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Korg
Garantie 3 jaar