SALE tot wel 30% korting


Yamaha P121 M SH3 PE messing silent piano (zwart hoogglans)

Deze Yamaha P121 SH3 is een akoestische piano die betaalbaar is en ook de sterke kwaliteit levert die u van Yamaha gewend bent. De piano heeft een gevoelig en snel reactievermogen en rijke, expressieve klanken. Ten opzichte van de P116 heeft de P121 een grotere kast en produceert daarmee een voller geluid. De Yamaha P121 is een Europees design, de kast is vakmanschap en het instrument gebouwd met liefde en oog voor detail. De Yamaha P121 SH3 beschikt ook over een silent systeem. Hierdoor kan u dag en nacht uw instrument bespelen zonder dat u of uw omgeving hinder van elkaar ondervindt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vergelijkbaar model? Bekijk hier de Kawai K-500 ATX4 en de Wilhelm Schimmel 118T.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 13.376,00
€ 11.099,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

beleef
Yamaha P121 M SH3 PE messing silent piano (zwart hoogglans)
Bekijk de video

Meer Informatie

SH3 silent systeem

Dit silent systeem van Yamaha heeft een aantal nieuwe kenmerken gekregen die de kwaliteit van het geluid van de piano wanneer u met hoofdtelefoon speelt flink verbetert. Bij het opnemen van de samples is in dit systeem Binaural Sampling gebruikt, een techniek met een zeer specifieke plaatsing van de microfoons zodat het geluid precies zo wordt geregistreerd als door het menselijk gehoor. De piano heeft daardoor een natuurlijke en ruimtelijke klank zodat u nauwelijks merkt dat u een hoofdtelefoon draagt. Daarnaast zijn de samples gedetailleerder door toevoegingen zoals Virtual Resonance Modelling, wat resonantie realistisch nabootst voor een verfijnd pianogeluid. Ook is de maximale polyfonie verhoogd van 64 naar 256 zodat u zelfs de meest complexe stukken kunt spelen met het silent systeem ingeschakeld zonder dat er tonen wegvallen.

Meer informatie?

Onze specialisten zijn bereikbaar voor al uw vragen. Voor meer informatie belt u ons op 038 - 376 2954. U bent ook van harte welkom in onze showroom waar wij veel Yamaha instrumenten speelklaar opgesteld hebben staan. Tot ziens!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 229,0 kg
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Beslag messing
Artikelcode P044791