page-loader-icon

Roland FP-90 BK stagepiano

De Roland FP-90 is voor elk muziekgenre inzetbaar; van klassiek tot pop. Dankzij de nieuwe built-in Bluetooth wireless verbinding staat er een wereld aan apps voor u klaar om de mogelijkheden van de FP-90 volledig te kunnen benutten.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.889,00
€ 1.632,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 33,59 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 9,95
(u bespaart € 30,00)
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
Entrada BK-200 B skai black keyboardbank
+ € 9,95
(u bespaart € 20,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 9,95
(u bespaart € 40,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
Amadeus VX50 actieve studio monitor  x 2
Amadeus VX50 actieve studio monitor x 2
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
beleef
Roland FP-90 BK stagepiano
Bekijk de video

Meer Informatie

Als opvolger van de FP-80 heeft de Roland FP-90 een compleet nieuw strak design. Door de restyling van het bedieningspaneel zijn de belangrijkste functies en instellingen zoals Part Volumes en de 3-Bands Equalizer direct toegankelijk. Roland combineert daarnaast in de FP 90 zijn unieke superNATURAL Piano Modeling-technologie met een klavier van grote klasse: het PHA-50 klavier. Met deze stage piano van Roland hoef je geen compromissen te sluiten qua klankkwaliteit en klavier om een draagbare digitale piano te verkrijgen. De Roland FP-90 heeft superieur pianogeluid en gevoel en begeeft zich daarmee in het topsegment in zijn categorie.

Unieke klanken van hoge kwaliteit

Naast maar liefst 15 hoogwaardige pianogeluiden heeft de Roland FP90 ook een selectie van e-piano's, strijkers, orgels en synthesizers aan boord zodat u ieder genre en elke stijl kunt spelen. Uw favoriete of meest gebruikte geluiden kunt u samen met andere handige functies opslaan zodat u deze gemakkelijk terug kunt halen. De FP-90 beschikt uiteraard ook over handige functies zoals Dual, Split, een metronoom en een recorder. Daarnaast is het zelfs mogelijk om met Piano Designer het pianogeluid aan te passen naar uw eigen smaak. Zo kunt u bijvoorbeeld "sleutelen" aan de resonantie van het pedaal en de snaren of een ander type klankbord kiezen en dus de kleur en het karakter van het geluid aanpassen.

Het beste klavier van Roland ooit

Revolutionair is het vernieuwde PHA-50 klavier. Door gebruik te maken van houten elementen in combinatie met duurzame materialen en Ebony/Ivory Feel bent u verzekerd van het bespelen van één van de meest realistische klavieren tot nu toe. De houten elementen van de toetsen geven een vertrouwd gewicht en gevoel tijdens het spelen, terwijl de duurzaamheid van de piano niet in gevaar komt door de combinatie met andere materialen zoals kunststoffen van hoge kwaliteit. Dit vernieuwde toetsenbord van Roland stelt u in staat om waanzinnig veel expressie en nuance in uw pianospel vast te leggen.

Krachtige ingebouwde speakers

Wanneer u thuis speelt of optreedt op kleinere locaties zijn de ingebouwde speakers van de Roland FP-90 meer dan voldoende. De speakers geven een helder en krachtig geluid en zijn aan te passen met de 3-Band Equalizer zodat u uw geluid kunt afstemmen op de locatie waar u speelt. Wat ook handig is voor kleinere optredens, is de Mic Input waarmee u een microfoon aan kunt sluiten op de piano. 

Bluetooth verbinding met de FP-90 voor nog meer mogelijkheden

De Roland FP-90 is voor elk muziekgenre inzetbaar; van klassiek tot pop. Dankzij de nieuwe built-in Bluetooth wireless verbinding staat er een wereld aan apps voor u klaar om de mogelijkheden van de FP-90 volledig te kunnen benutten. Denk hierbij aan de Piano Partner 2 app waarmee u, naast het instellen en manipuleren van het pianogeluid, de mogelijkheid heeft om te spelen met complete begeleidingen die via de app tot uw beschikking staan. Deze ritmes zullen continu uitgebreid worden. Mede hierdoor is de Roland FP90 een creatieve alleskunner voor thuis én op het podium!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, lessenaar, DP-10 sustainpedaal
Gewicht 23,60 kg
Diepte 39,00 cm
Breedte 134,00 cm
Hoogte 13,60 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 384,00
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC in, Pedal (Damper/R, Sostenuto/C 1, Soft/L 1), Input jacks: mini stereo, Output (L/Mono, R), Mic
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Ambience, Equalizer (3-band), Only for organ tones = Rotary speaker effect. Only for E. Piano Tones
Omschrijving klanken Piano: Limitless (solo playing using "Concert Piano, Ballad Piano, Mellow Piano, and Bright Piano" t
Aantal klanken 350,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL Piano Sound
Vermogen 2 x 25W + 2 x 5W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar nee
Pedalen 1
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042683