Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting | Tweede Pinksterdag geopend


Roland GAIA SH-01 synthesizer

Dit kleine krachtpatsertje is zeer geschikt voor muzikanten die nieuw zijn in de synthesizerwereld, maar ook de meer doorgewinterde performer zal de Roland SH 01 een genot vinden.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 26,95
(u bespaart € 3,00)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 369,00
(u bespaart € 69,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
beleef
Roland GAIA SH-01 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

De Roland SH-01 is lekker old-school; met dit instrument kunt u heerlijke synth sounds creëren op een gemakkelijke manier en dat ook nog eens voor een mooi prijsje. De schuif- en draaiknoppen doen denken aan een oude analoge synthesizer en geven u hele directe controle over het geluid. Dit kleine krachtpatsertje is zeer geschikt voor muzikanten die nieuw zijn in de synthesizerwereld, maar ook de meer doorgewinterde performer zal de Roland SH 01 een genot vinden.

Virtueel Analoog

Er zijn maar liefst drie complete synths samengevoegd in de nieuwe Triple-Stacked Virtual Analog Engine. De SH-01 krijgt hierdoor lekker massief geluid; u kunt namelijk drie oscilatoren tegelijk inzetten of drie LFO's met meerdere golfvormen laten klinken. Met de polyfonie van 64 zult u niet gauw verlies van noten ervaren en een muur van geluid neer kunnen zetten.

Stapelbare effecten

Een gebrek aan effecten zult u niet gauw overkomen op de Roland SH-01, deze synthesizer heeft een indrukwekkende selectie reverb, distortion, fuzz, bit crash, flanger, phaser, pitch shiter, low boost en delay effecten aan boord. U kunt zelfs de effecten real-time aanpassen tijdens het spelen met handige control knoppen.

Connectiviteit en draagbaarheid

U kunt de Roland SH-01 direct verbinden met uw computer met één simpele USB-kabel zodat u meteen audio naar muzieksoftware kunt streamen. De USB poort kan ook gebruikt worden voor de uitwisseling van MIDI data. Daarnaast kunt u ook andere apparaten aan de SH01 koppelen en muziek afspelen op de SH 01 via de EXT IN. Zo kunt u eenvoudig met backing tracks meespelen of gewoon luisteren naar uw favoriete muziek. Met al zijn mogelijkheden is de Roland SH 01 overigens nog steeds heel compact, de synthesizer weegt maar 4 kg en kan zelfs op batterijen werken zodat u werkelijk overal kunt spelen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 4,8 kg
Diepte 31,7 cm
Breedte 68,9 cm
Hoogte 10,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 37
Klavier Niet gewogen
Soort display geen
Toongenerator triple-stacked virtueel analoge engine
Polyfonie 64
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Line out (L/MONO, R), Line in (3.5 mm mini-jack), sustainpedaal, MIDI IN/OUT
Artikelcode P003635