page-loader-icon

Roland JD-Xi RD synthesizer

Neem contact op voor de levertijd.
Roland JD-Xi RD synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >

Meer Informatie

De Roland JD-Xi Synthesizer is de nieuwe kleine krachtpatser van Roland. Met zijn ingebouwde sequencer en stemeffecten is deze synth helemaal klaar voor de toekomst.

Roland JD-Xi 

Klein maar fijn is het motto. De JD-Xi telt 37 minitoetsen en levert hele vette analoge bas- en leadklanken. Daarnaast heeft Roland het ook nog eens voor elkaar gekregen om PCM-Sounds als strijkers, pads, horns en dergelijk in het kleine kastje te proppen.

De JD-Xi beschikt over 4 sporen waarvan 2 digitale synthesizers, een drumspoor en zelfs een analoge synth. Deze zijn allemaal in combinatie te gebruiken!

Microfoon

Door de toegevoegde gooseneck microfoon is het ook mogelijk om stemeffecten te creëren zoals Vocoder en Autopitch. Hierdoor ben je helemaal klaar voor de toekomst. Door de microfoon is het zelfs mogelijk om klanken op te wekken uit de JD-Xi zonder de toetsen ook maar aan te raken.

Sequencer

Door de patternsequencer kan je loops maken op de vier aparte sporen: twee digitale synthsporen, een analoog spoor en een drumspoor.  Veel presets zijn al gemaakt en speciaal ontworpen om jamsessies mee te kunnen maken. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 2,20 kg
Diepte 24,50 cm
Breedte 57,50 cm
Hoogte 8,50 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Artikelcode P042328