NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Roland Juno -G synthesizer

Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Roland Juno G (versie 2.0) is de vernieuwde versie van de Juno G. Ook de nieuwste Juno-telgen blijven het vermaarde concept trouw; goed geprijsd, gebruiksvriendelijk en boordevol fantastische sounds!

Zeggen dat de JUNO’s van weleer legendarische synths waren in de Rolandcollectie, is zeker geen overdrijving. Maar ook deze “nieuwe JUNO’s” blijven het vermaarde concept trouw: interessant geprijsd, gebruiksvriendelijk en boordevol Sounds met een hoofdletter!

Maar dit moderne prachtinstrument biedt nog veel meer: naast de studiowaardige klanken zitten er ook nog een sequencer en audiorecorder in. Onder de motorkap vindt u dezelfde kwaliteitsprocessor als in de Fantom-X-serie en ruimte om een extra SRX-expansiekaart in te bouwen. En alsof dat nog niet genoeg was gooit Roland er nog een 16-part sequencer met 4 audiosporen tegenaan!

Voor dinsdag 12u besteld, donderdag bij u thuis, nieuw in doos. Muziekcentrum Oostendorp is op het gebied van synthesizers uitgeroepen tot officieel Roland Technology Center! Dit houdt in dat wij kennis van zaken hebben en een uitgebreid assortiment speelklaar hebben staan, zodat u een optimale vergelijking kunt maken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 6,2 kg
Diepte 29,8 cm
Breedte 102,3 cm
Hoogte 10,2 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Artikelcode P003903