Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Roland Jupiter 80 synthesizer

Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Roland Jupiter 80

Net zoals zijn illustere voorganger is de Roland Jupiter 80 eerst en vooral als live-instrument bedoeld: de roland jupiter 80 voelt oerstevig aan en als u begint te spelen, beseft u dat dit het begin van een nieuw hoofdstuk is – SuperNATURAL. De expressieve en de organische benadering van het gegeven “synthese” zorgt voor een compleet nieuwe ervaring en overbrenging van uw muziek. Meerdere SuperNATURAL-lagen laten dingen toe, die u nog nooit gehoord heeft.

Supernatural!

De prachtige SuperNATURAL-synthesizerklanken van de JUPITER-80 bewijzen dat hij zijn klassiekers kent. Maar dat is lang niet allesl. Livemuzikanten vinden meteen alle voor hun “werk” noodzakelijke klanken, zo bv. Rolands ongeëvenaarde SuperNATURAL-piano, strijkers, blazers e.v.a. Met de JUPITER-80 kun je snel werken, wat live van immens belang is. Bovendien kunt u met de geluiden “spelen” zoals nooit eerder. Zijn design en de metalen zijpanelen zijn weliswaar een optische knipoog naar de legendarische JUPITER, maar zijn look is duidelijk van het nieuwe millennium. Krachtige “Live Sets” met 4 Tones en registraties In de “Live Set”-mode kan de JUPITER-80 vier Tones tegelijk aansturen – elk van die klanken beschikt dan over een aparte superkrachtige DSP.

Uitgebreide mogelijkheden

Door gebruik te maken van een Upper- en Lower-“Live Set ” en een bijkomende “SOLO”-part kun je dan nog geluiden aansturen, die op 9 verschillende Tones berusten en allemaal hun eigen leven leiden. Dergelijke configuraties kunt u uiteraard zelf programmeren en in de vorm van registraties opslaan. Tone Blender De SuperNATURAL-architectuur met meerdere lagen toont zich hier opnieuw van een andere kant, met functies zoals “Tone Blender” voor de gelijktijdige beïnvloeding van talrijke parameters. Nieuwe klankstructuren kunnen voor later gebruik als “Live Sets” worden opgeslagen.

Emotie speelt

De emotie speelt eindelijk de hoofdrol, de perfecte vertaling van uw gevoelens, de voortdurende evolutie van alle gespeelde noten en akkoorden. Wijs de “Tone Blender”-functie dus maar toe aan de gewenste speelhulpen –misschien de D Beam-controller om uw muziek op een visuele manier vorm te geven– en sta versteld van de emotie die uw kunt opwekken…

Ipad Editor

Vanaf nu is de Ipad Editor voor de Roland Jupiter-50 en de Jupiter-80 gratis beschikbaar op iTunes. Met deze app kunt u de klanken van uw Jupiter synthesizer realtime bewerken.De eerste gebruikersreviews geven aan dat het een waardevolle aanvulling lijkt te zijn op de synthesizer en het bedieningsgemak aanzienlijk vergroot.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 18,5 kg
Diepte 43,9 cm
Breedte 123,1 cm
Hoogte 14,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P003907