SALE tot wel 30% korting


Roland RD-300NX stagepiano

Uitverkocht
Roland RD-300NX stagepiano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

RD-300NX

Met de RD-700NX bewees Roland opnieuw precies te weten wat er écht telt voor een goede stagepiano. De inmiddels wereldberoemde SuperNATURAL Piano-klankkwaliteit en expressie van deze top-RD zijn nu ook in een –zowel qua afmetingen als budget– compactere versie beschikbaar: de Roland RD-300NX!

Piano-klankbron

De Roland RD-300NX is uitgerust met een SuperNATURAL Piano-klankbron, een elektrische piano gebaseerd op de SuperNATURAL-technologie, een nieuw ontwikkeld “Ivory Feel”-G-klavier met drukpunt, een unieke “Sound Focus”-functie e.v.a. SuperNATURAL-klank De akoestische pianogeluiden van de Roland RD-300NX zijn afkomstig van Rolands SuperNATURAL Piano-klankbron. De SuperNATURAL Piano-technologie legt de nadruk op drie belangrijke aspecten: de aanslagrespons, het uitsterven van de noten en de klankkleur in de verschillende registers. Dit levert een veruit natuurlijkere klankweergave en een accuratere respons op. Omdat u zowel live als in de studio ook vaak een elektrische piano nodig hebt, is de RD-300NX voorzien van op de SuperNATURAL-technologie gebaseerde E. Piano-klanken, die “vintage”-instrumenten emuleren. Nieuw “Ivory Feel”-G-klavier.

Nieuwe technologieën

Het nieuw ontwikkelde “Ivory Feel”-G-klavier combineert Rolands meest geavanceerde sensor- en drukpuntmechanisme met de bekende “Ivory Feel”-voordelen. Hoewel dit klavier compacter en lichter is, doet het, qua toucher en gevoeligheid, geen enkele concessie… Handig voor muzikanten, die avond na avond moeten optreden. Unieke ‘Sound Focus’ De innovatieve “Sound Focus”-functie zorgt ervoor dat alle noten –zelfs bij subtiele pianissimopassages– duidelijk hoorbaar blijven. Dankzij de fasecorrectie van de SuperNATURAL-technologie houdt deze functie het geluid van de RD-300NX zelfs in drukke arrangementen overeind zonder gebruik te maken van een compressor – en vooral zonder het geluid te kleuren. Zo kan elke pianist zich volledig op zijn partijen concentreren en altijd de gewenste dynamiek hanteren zonder de klankkwaliteit in het gedrang te brengen.

Compleet

De inmiddels genoegzaam bekende “One Touch Piano”-functie van de RD-serie doet nu ook in de RD-300NX haar intrede. Daarmee hebt u directe toegang tot de belangrijkste piano- en elektrische pianogeluiden en setups. Zelfs de populaire “Piano Designer”-functie maakt deel uit van het RD-300NX-aanbod, zodat u de pianogeluiden volledig naar uw hand kunt zetten. De klankkwaliteit en de mogelijkheden van dit instrument rechtvaardigen bovendien de toevoeging van de optionele RPU-3 pedaaleenheid met de drie bekende pianopedalen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, sustainpedaal en adapter met snoer
Gewicht 18,7 kg
Diepte 33,7 cm
Breedte 143,8 cm
Hoogte 14,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 128
Aansluitingen OUTPUT jacks (L/MONO, R): 1/4-inch phone type,DAMPER Pedal jack, CONTROL Pedal jacks (FC1, FC2), MID
USB-audio ja
Opnamefunctie nee
Effecten 78 types, Reverb: 6 types, Chorus: 3 types, 3-band Compressor, 3-bandDigital Equalizer, Sound Focus
Omschrijving klanken Live Sets Preset: 200,User: 60
Aantal klanken 260
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL
Ingebouwde speakers nee
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P003770