SALE tot wel 30% korting


Sauter Delta 185 PE messing vleugel

Het kenmerk van deze adembenemende Sauter vleugel is de evenwichtige, gevoelige speelaard waar u zeer verschillende tonale nuances mee voort kunt brengen. De briljante, maar warme tonen van deze Sauter 185 Delta vleugel betoveren zowel de pianist als de luisteraar. De Delta is een perfect instrument voor kamermuziek en hoort bij een verfijnde levensstijl.

Let op! De aangegeven prijs is een adviesprijs. Neem bij interesse contact met ons op om te zien wat wij voor u met de prijs kunnen doen. 

Is het instrument op het moment niet op voorraad? Plan dan met ons een fabrieksbezoek in. Zo kunt u ter plaatse een geschikt exemplaar uitzoeken en direct het fabricageproces zelf bekijken!


Lees verder >
€ 61.300,00
€ 61.195,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

sauter

Sauter

Het Duitse topmerk Sauter is een van de oudste Duitse pianofabrikanten, dat vanaf het begin tot op heden in handen is van de familie Sauter. Johan Grimm die met zijn adoptiezoon Carl Sauter in Spaichingen een werkplaats begon in 1819, bouwde het bedrijf uit tot een volledig productiebedrijf. Inmiddels zijn we al 5 generaties verder en heeft iedere Sauter iets bijzonders toegevoegd aan het bedrijf.

Johann Sauter, de 2e generatie, was een ingenieur in hart en nieren en ging de hele wereld over op zoek naar nieuwe ideeën om hun piano’s verder te verbeteren. Zijn zoon Carl Sauter II heeft op zijn beurt het hele productieproces gemoderniseerd. De 3e generatie, Hans Sauter, was een verkooptalent en slaagde erin om Sauter's piano aanbod mondiaal aan de man te brengen. In de jaren 60 toen de 4de generatie aan de beurt was, genoot de Sauter een uitstekende reputatie bij professionele pianiste en het amateurpubliek. Carl Sauter III ontwikkelde het beroemde Sauter R2 mechaniek en versnelde de repetitie (snelheid van de toets) van de bestaande mechanieken om dichter in de buurt te komen van de repetitie van een vleugel. 

Lees meer over het merk Sauter

Accessoires
beleef
Sauter Delta 185 PE messing vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Sauter Delta 185

Het kenmerk van deze adembenemende Sauter vleugel is de evenwichtige, gevoelige speelaard waar u zeer verschillende tonale nuances mee voort kunt brengen. De briljante, maar warme tonen van deze Sauter 185 Delta vleugel betoveren zowel de pianist als de luisteraar. De Delta is een perfect instrument voor kamermuziek en hoort bij een verfijnde levensstijl. Het topmerk Sauter is al sinds 1819 befaamd vanwege de compromisloze aandacht voor het detail.

De klank

Een blik op de zangbodem en snaren van deze Sauter vleugel geven een ingetogen indruk. Zo bescheiden als deze vleugel eruit ziet, zo krachtig is de klank die de pianist kan presteren bij het forte spelen. Mede door de speciaal ontwikkelde zangbodem van Sauter is de dynamiek vergelijkbaar met een 2 meter vleugel. Het volume is uitstekend te regelen en de vleugel luistert zonder concessie naar de meest verfijnde pianist.

Investering

Sauter is met recht een Duits topmerk wat jarenlange ervaring combineert met de beste materialen en vakmensen voorhanden. Wilt u uw pianospel een flinke stimulans geven, dan zult u dat zeker bereiken met de kwaliteit die deze Sauter vleugel u biedt. Met de aanschaf van deze vleugel, doet u niet alleen een waardevaste investering, maar koopt u ook een vleugel die u inspireert voor de rest van uw leven.

Optionele uitvoeringen

Deze Sauter Delta 185 is verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen, namelijk:

  • Satin Maple
  • Polished Bubinga
  • Satin Walnut
  • Polished Pyramid Mahogany
  • Polished Brazilian Rosewood
  • Polished Black

Heeft u vragen over de uitvoeringen en eventuele meerprijzen dan kunt u contact met ons opnemen.

Messing of zilver metalen beslag?

Bij deze Sauter vleugel krijgt u de keuze uit twee verschillende beslagen, messing of zilver metaal beslag. Het zilveren metalen beslag wordt gebruikt voor de onderdelen aan de buitenkant van de piano, zoals de pedalen, het logo, de wielen, de scharnieren etc. Let op: het zilveren metalen beslag kan een meerprijs bevatten.

Indien deze vleugel niet in onze showroom staat opgesteld, dan bieden wij u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Sauter fabriek. Hiervoor kunt u contact opnemen met Henk Oostendorp.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 330,0 kg
Diepte 185,0 cm
Breedte 152,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Sauter
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Renner
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 64,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P004019