page-loader-icon

Sauter Vista 122 PE zilver piano

pianoactie

De Sauter Vista 122 piano is een prachtige design piano met een unieke klank. Deze piano is voorzien van een dubbel repetitiemechaniek, waardoor de pianist vlotter en met meer dynamiek kan spelen.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 18.760,00
€ 17.900,00
Afspraak Maken

Meer Informatie

De Sauter Vista 122 piano is een prachtige design piano met een unieke klank. Deze piano is voorzien van een dubbel repetitiemechaniek, waardoor de pianist vlotter en met meer dynamiek kan spelen.

Diepe zangbodem

De zangbodem van de Sauter 122 Vista is tot 25% groter dan bij de basismodellen. Deze speciaal door Sauter piano’s ontwikkelde zangbodem zorgt ervoor dat tonen beter worden versterkt. In combinatie met de sprankelende levendigheid van de Sauter pianoklank, klinkt deze 122 Vista als een concertpiano. Voor de pianist wordt gepassioneerd pianospelen met de Sauter 122 Vista nog intenser.

Messing of zilver metalen beslag?

Bij deze Sauter piano krijgt u de keuze uit twee verschillende beslagen, messing of zilver metaal beslag. Het zilveren metalen beslag wordt gebruikt voor de onderdelen aan de buitenkant van de piano, zoals de pedalen, het logo, de wielen, de scharnieren etc. Let op: het zilveren metalen beslag kan een meerprijs bevatten.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 200,00 kg
Diepte 59,50 cm
Breedte 149,50 cm
Hoogte 122,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Sauter
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Renner
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 67,00
Beslag zilver
Artikelcode P004082
sauter

Sauter

Het Duitse topmerk Sauter is een van de oudste Duitse pianofabrikanten, dat vanaf het begin tot op heden in handen is van de familie Sauter. Johan Grimm die met zijn adoptiezoon Carl Sauter in Spaichingen een werkplaats begon in 1819, bouwde het bedrijf uit tot een volledig productiebedrijf. Inmiddels zijn we al 5 generaties verder en heeft iedere Sauter iets bijzonders toegevoegd aan het bedrijf.

Johann Sauter, de 2e generatie, was een ingenieur in hart en nieren en ging de hele wereld over op zoek naar nieuwe ideeën om hun piano’s verder te verbeteren. Zijn zoon Carl Sauter II heeft op zijn beurt het hele productieproces gemoderniseerd. De 3e generatie, Hans Sauter, was een verkooptalent en slaagde erin om Sauter's piano aanbod mondiaal aan de man te brengen. In de jaren 60 toen de 4de generatie aan de beurt was, genoot de Sauter een uitstekende reputatie bij professionele pianiste en het amateurpubliek. Carl Sauter III ontwikkelde het beroemde Sauter R2 mechaniek en versnelde de repetitie (snelheid van de toets) van de bestaande mechanieken om dichter in de buurt te komen van de repetitie van een vleugel. 

Lees meer over het merk Sauter