Sebastian Steinwald 110 PE messing piano

De Sebastian Steinwald 110 is een mooie nieuwe piano met een warme en romantische klank met een diepe bas. De piano is voorzien van een slow fall klavierklep en studiepedaal. Kom langs en beleef deze prachtige piano zelf!

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 4.245,00
€ 2.995,00
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 50,00 per maand
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Sebastian Steinwald 110

De Sebastian Steinwald 110 is een mooie nieuwe piano met een warme en romantische klank met een diepe bas. De toetsaanslag is licht, de piano speelt erg prettig voor de beginner maar ook voor de meer gevorderde pianist. De kast van de piano is klassiek maar sierlijk en heeft zelfs consoles (poten onder het klavier), wat veel studiepiano's van kleiner formaat niet hebben. Uiteraard heeft de piano ook een studiepedaal (demppedaal) voor het oefenen in de avond en is de piano uitgerust met een slow fall klavierklep. Met 10 jaar garantie bent u verzekerd van jaren speelplezier.

Een nieuwe piano in de prijsklasse van tweedehands

De Sebastian Steinwald 110 is een nieuwe beginnerspiano met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe piano's zijn vaak redelijk prijzig en daarom buiten het bereik van sommige beginnende pianisten. Voor de pianist die een wat kleiner budget heeft maar wel graag een nieuw instrument wil aanschaffen is deze nieuwe Sebastian Steinwald uiterst geschikt.

Warme klanken

De piano heeft een diepe bas en warme, transparante hoge tonen. Het klankprofiel van de piano is speciaal afgestemd op harde vloeren, omdat deze het meeste voorkomen in Nederland. Wanneer u een piano op een harde vloer plaatst is het namelijk belangrijk om te weten dat de vloer het geluid kan versterken en verharden, wat kan veroorzaken dat een piano niet optimaal klinkt. Sebastian Steinwald heeft een zachte en warme klank die juist wel optimaal uitkomt op een een harde vloer.

Het merk Sebastian Steinwald

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, de piano's zijn dus helemaal naar onze specificaties gebouwd. De ontwikkeling van Sebastian Steinwald is een bijzonder project met veel samenwerking tussen de fabrikant en onze toptechnici dat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels. De passie die Oostendorp voor piano's en muziek heeft kunt u beleven met Sebastian Steinwald.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 54,0 cm
Breedte 145,7 cm
Hoogte 110,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk nee
Schoothoogte 63,5 cm
Beslag messing
Artikelcode P043389