NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Sebastian Steinwald 121 PE zilver piano

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp met prachtige piano's die helemaal naar onze specificaties zijn gebouwd.De Sebastian Steinwald 121 is een nieuwe piano met een bijzonder sterke prijs- kwaliteitverhouding.


Lees verder >
Bestel nu en ontvang binnen ca. 4-5 weken
€ 5.600,00
€ 4.675,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 60,00 per maand
Beschikbare Varianten
beleef
Sebastian Steinwald 121 PE zilver piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano's helemaal naar onze specificaties zijn gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, dat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen.

De piano

Deze piano heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. De toetsaanslag is licht, het meubel is sierlijk en u kunt ook nog kiezen uit verschillende uitvoeringen. De piano is namelijk leverbaar in zwart hoogglans met messing of zilver beslag en in wit hoogglans met zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Tevens zijn alle Sebastian Steinwald piano's standaard uitgerust met een slow fall klavierklep.

Warme klank

De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. Omdat men in Nederland meestal een harde vloer heeft, is deze piano uitermate geschikt om daarop te plaatsen voor een ultieme klankweergave. Door het gebruik van onder andere Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich mede daardoor vol en warm. Bij veel andere piano's komt de klank in een ruimte met harde vloer niet tot zijn recht. Bij de Sebastian Steinwald is dat niet zo, en kunt u genieten van een prachtig geluid. Verder zijn alle piano's van ons eigen merk voorzien van Röslau besnaring, deze besnaring wordt ook veel gebruikt door gerenommeerde pianofabrikanten. 

Scherp geprijsd

Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden. De piano is optioneel leverbaar met een voordelig silent systeem.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 60,00
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 240,0 kg
Diepte 153,3 cm
Breedte 60,8 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 64,0 cm
Beslag zilver
Artikelcode P000883