NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Sebastian Steinwald 123 PE zilver piano

De Sebastian Steinwald 123 is een nieuwe piano met een bijzonder sterke prijs- kwaliteitverhouding. Deze piano heeft een diepe bas en een warme, transparante discant. De toetsaanslag is licht, het meubel is sierlijk en u kunt ook nog kiezen uit verschillende uitvoeringen. De piano is namelijk leverbaar in zwart hoogglans met messing of zilver beslag en in wit hoogglans met zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Tevens zijn alle Sebastian Steinwald piano's standaard uitgerust met een slow fall klavierklep.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 5.900,00
€ 4.925,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 90,00 per maand

Meer Informatie

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano's helemaal naar onze specificaties zijn gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, dat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen.

Warme klank

De klank en speelaard is afgestemd op de wensen van de Nederlander. In Nederland heeft men meestal een harde vloer, deze piano is uitermate geschikt om daarop geplaatst te worden. Door het gebruik van onder andere Duitse FFW vilt topkwaliteit hamerkoppen is de klank romantisch en intiem, zonder dat dit ten koste gaat van een sprankelend heldere klank. Op een harde vloer ontwikkelt de klank zich mede daardoor vol en warm. Bij veel andere piano's komt de klank in een ruimte met harde vloer niet tot zijn recht. Bij de Sebastian Steinwald is dat niet zo, hierdoor kunt u, ook in een ruimte met harde omgeving, genieten van een prachtig geluid. De piano's van ons eigen merk zijn daarnaast allemaal voorzien van Röslau besnaring, deze besnaring wordt ook veel gebruikt door gerenommeerde pianofabrikanten.

De Sebastian Steinwald 123 is een van de kleinere piano's uit onze serie, grotere modellen zoals de 125 of 126 hebben dan ook een ruimere klank dan de 123. In een grotere kast heeft de klank namelijk meer ruimte om te resoneren, hierdoor ontstaat een klank die nóg ruimtelijker overkomt.

Scherp geprijsd

Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden. De piano is optioneel leverbaar met een voordelig silent systeem.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 90,00
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 240,0 kg
Diepte 61,3 cm
Breedte 154,3 cm
Hoogte 123,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 63,0 cm
Beslag zilver
Artikelcode P000288