SALE tot wel 30% korting


Sebastian Steinwald GP-158 PE zilver vleugel

De Sebastian Steinwald GP-158 is een nieuwe vleugel met een bijzonder sterke prijs-kwaliteitverhouding. Deze vleugel heeft een diepe bas en een warme, maar transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 0,00 per maand
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De Sebastian Steinwald GP-158 is een nieuwe vleugel met een bijzonder sterke prijs-kwaliteitverhouding. Deze vleugel heeft een diepe bas en een warme, maar transparante discant. De toetsaanslag is licht en het meubel is sierlijk. U heeft de keuze uit messing of zilver beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen. Zwart of wit hoogglans met zilver beslag is leverbaar voor een meerprijs. 

Het merk

Sebastian Steinwald is een eigen merk van Oostendorp, waarbij de piano's helemaal naar onze specificaties zijn gebouwd. Het is een proces van jarenlange samenwerking geweest tussen de fabrikant en onze toptechnici, dat geresulteerd heeft in een prachtige lijn piano’s en vleugels. Dit merk voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij als Oostendorp Muziek stellen aan de producten die wij verkopen. Wij bieden deze prachtige vleugel aan voor een scherpe prijs, dit kan omdat de modellen uit onze eigen Sebastian Steinwald-lijn rechtstreeks bij de producent vandaan komen.

Warme klank

Deze vleugel hebben wij laten produceren naar onze eigen specificaties. In Nederland heeft men doorgaans een harde vloer en de klank van een vleugel wordt dan al snel te hard. Door de combinatie van de juiste intonatie en Duitse Wurzenfilt hamerkoppen, komt deze vleugel bijzonder goed tot zijn recht op een harde vloer. Het vilt van deze hamerkoppen wordt ook gebruikt door vele bekende fabrikanten zoals onder andere Bösendorfer, Petrof en Schimmel. Alle vleugels en piano's uit onze Sebastian Steinwald serie hebben besnaring van Röslau, veel gerenommeerde fabrikanten maken ook gebruik van deze besnaring. Deze besnaring draagt, naast de intonatie en de hamerkoppen, ook bij aan de warme, diepe klank die deze vleugel heeft, zonder dat het ten koste gaat van de helderheid van de klank. De materialen die worden gebruikt voor onze piano's zijn van hoogstaande kwaliteit en garanderen u een fijn instrument.

Wilt u dit prachtige instrument bespelen, kom langs in onze showroom en beleef muziek! Tegen meerpijs kunnen wij een silent systeem inbouwen in deze vleugel, zodat u een hoofdtelefoon kunt aansluiten en kunt spelen zonder anderen te storen. Ook is er de optie om het gietijzeren frame in zilver uit te voeren in plaats van messing, zodat het bij het beslag past. Informeer bij onze verkopers naar de verschillende mogelijkheden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 330,0 kg
Diepte 158,0 cm
Breedte 151,2 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 61,0 cm
Beslag zilver
Artikelcode P000299