Sebastian Steinwald GP-158 Special Edition PE zilver vleugel

Deze vleugel heeft een diepe bas en een warme, maar transparante discant. Daarnaast heeft deze Special Edition variant een extra moderne uitstraling. Het gietijzeren frame is namelijk niet messing van kleur, maar zilver. Dit combineert prachtig met het chroom beslag.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 10.495,00
€ 7.995,00
Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 170,00 per maand
Beschikbare Varianten
beleef
Sebastian Steinwald GP-158 Special Edition PE zilver vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

N.B. Het messing beslag op de foto's is bij dit model chroom. Foto's 3 t/m 5 dienen ter illustratie van het gietijzeren frame; de kleur is in werkelijkheid zwart hoogglans.

Sebastian Steinwald 158 zwart hoogglans

De Sebastian Steinwald 158 Special Edition is een nieuwe vleugel met een bijzonder sterke prijs-kwaliteitverhouding. Deze vleugel heeft een diepe bas en een warme, maar transparante discant. Daarnaast heeft deze Special Edition variant een extra moderne uitstraling. Het gietijzeren frame is namelijk niet messing van kleur, maar zilver. Dit combineert prachtig met het chroom beslag. Dit is de kleur van de scharnieren, wieltjes en pedalen.

Speciaal ontwikkeld

Deze vleugel hebben wij laten produceren naar onze eigen specificaties. In Nederland heeft men doorgaans een harde vloer en de klank van een vleugel wordt dan al snel te hard. Door de combinatie van Duitse Wurzenfilt hamerkoppen en de juiste intonatie, komt deze vleugel bijzonder goed tot zijn recht op een harde vloer.

Doordat wij onze Sebastian Steinwald piano’s en vleugels rechtstreeks bij de fabrikant inkopen, kunnen wij u deze instrumenten voor een extra scherpe prijs aanbieden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 158,0 cm
Breedte 151,2 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Sebastian Steinwald
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 61,5 cm
Beslag zilver
Artikelcode P042862