Stagg KTC-137 softcase

De Stagg KTC137 zorgt ervoor dat uw keyboard, synthesizer of digitale piano in perfecte staat blijft. Tijdens het vervoeren hoeft u niet meer bang te zijn voor eventuele beschadigingen.

Lees verder >
Uitverkocht
€ 341,00
€ 229,00

Meer Informatie

De Stagg KTC137 zorgt ervoor dat uw keyboard, synthesizer of digitale piano in perfecte staat blijft. Tijdens het vervoeren hoeft u niet meer bang te zijn voor eventuele beschadigingen. Een softcase is eigenlijk een tas met wielen en daardoor gemakkelijker te transporteren, u hoeft hem namelijk niet te dragen. Deze koffer is voorzien van grote ritsen en bieden extra bescherming door multiplex panelen aan onder- en bovenzijde.

Aan de zijkant van de koffer zitten draagbanden met handgreep, zodat u uw keyboard, synthesizer of digitale piano makkelijk kunt verplaatsen. Kabels, bladmuziek of andere accessoires kunt u meenemen in het daarvoor bestemde vak. Deze softcase is voor universeel gebruik, bepaal aan de hand van de hiernaast aangegeven binnenmaten of de softcase geschikt is voor uw instrument. Heeft u een grotere of kleinere softcase nodig, kijk dan verder in de Stagg KTC-serie.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Maximale diepte 38,0 cm
Maximale breedte 137,0 cm
Maximale hoogte 18,0 cm
Gewicht 11,0 kg
Diepte 36,0 cm
Breedte 135,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Stagg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Binnenmaat - Hoogte 16,0
Binnenmaat - Breedte 135,0 cm
Binnenmaat - Diepte 36,0
Geschikt voor o.a. Yamaha P105
Artikelcode P019583