Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Clavia Nord Piano 5 88 Rev. B stagepiano

De Clavia Nord Piano 5 Rev. B is de nieuwste revisie van Clavia Nord op de Piano 5. De Rev B heeft een aantal hardwarematige wijzigingen gekregen en is daarmee een aanvulling op de al uitgebreide voorloper. Met de nieuwe Legato en Mono modus, Tru vibrato modus en Dynamische compressie in de piano sectie is deze stagepiano completer dan ooit! Dit is de versie met 88 gewogen en Triple Sensor toetsen.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 3.667,00
€ 2.949,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 34,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 21,95
(u bespaart € 8,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
beleef
Clavia Nord Piano 5 88 Rev. B stagepiano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Clavia Nord Piano 5 Rev. B is de nieuwste revisie van Clavia Nord op de Piano 5. De Rev B heeft een aantal hardwarematige wijzigingen gekregen en is daarmee een aanvulling op de al uitgebreide voorloper. Met de nieuwe Legato en Mono modus, Tru vibrato modus en Dynamische compressie in de piano sectie is deze stagepiano completer dan ooit!

Legato en Mono modus

De mono modus is Ideaal om een synth sound snel naar mono te schakelen. Door de legato functie aan te zetten wordt de filter niet opnieuw geactiveerd bij legato spel. Dit is iets wat bij Synth bassen veel gebruikt wordt.

TRU-VIBRATO

U kunt nu de vibrato toekennen aan een knop, pedaal of een preset vibrato delay. Zodoende is het mogelijk om bij de Clavia Nord Piano 5 Rev. B (zonder modulatie wiel) toch naar behoefte de vibrato te activeren.

Piano sectie

De nieuwe dynamische compressie balanceert het volume, zonder het karakter van het pianogeluid te veranderen. De krachtige piano sectie heeft twee keer zo veel geheugen met de twee onafhankelijke piano lagen voor de Nord Piano Library. Het is mogelijk om twee piano’s en twee sample synths op elkaar te layeren. Dit geeft veel opties en controle.

De Nord Piano 5 factory bank bevat 9 Grands, 9 Uprights, 10 Enhanced Elektrische Piano’s, Clavinet, Digitale Piano’s, Marimba, Vibrafoon en nog veel meer van de exclusieve Nord Piano Library. Alle geluiden worden zorgvuldig gekozen voor het unieke karakter. Deze bibliotheek wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe geluiden van wereldklasse. Deze is altijd gratis te updaten.

Sample synth sectie

Met een compleet nieuw bereik aan geluiden zoals solo wind, solo koperblazers, solo strijkers, bassen, gitaren, plus een uitgebreide collectie klassieke analoge leads en bassen brengt de Nord Sample Library een tal nieuwe geluiden met zich mee. De sectie is uitgerust met intuïtieve bedieningselementen voor attack, decay/release en dynamic velocity respons. De nieuwe instelling voor een zachte of heldere timbre bieden een snelle manier om de klank vorm te geven.

Effecten sectie

De Effect-sectie heeft een brede selectie van direct aanpasbare stereo-effecten van hoge kwaliteit. Deze zijn gemodelleerd naar klassieke stompboxen. Een effect kan vrijelijk worden toegewezen aan elke laag in de Piano en Sample Synth sectie. Reverb, delay, equalizer, compressor/amp, chorus, flanger, phaser, pan, tremolo, wah-wah en ring modulator; de Clavia Nord Piano 5 Rev. B heeft het allemaal!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires Nord Triple pedal, Handleiding, stroomsnoer
Gewicht 18,5 kg
Diepte 34,2 cm
Breedte 128,2 cm
Hoogte 12,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Clavia Nord
Garantie 3 jaar
Kleur rood
Polyfonie 120
Aansluitingen 2x Audio Uitgang (L & R jack), 1x Monitor Ingang (mini stereo jack), 1x Hoofdtelefoon, 1x Pedaal in
Effecten Effect 1 (o.a. Pan, Tremolo, Wah, Control Pedal, funct. Voor alle effecten), Effect 2 (o.a. Phaser,
Omschrijving klanken 2GB Nord Piano Library en 1GB Nord Sample Library 3.0
Aantal toetsen 88
Toongenerator Nord piano libray, Nord sample library 3.0
Ingebouwde speakers nee
Touchscreen nee
Soort display OLED-display
Afsluitbaar nee
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P044718