Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Yamaha MODX8+ synthesizer

Met 88 toetsen is de MODX8+ de meest uitgebreide van de drie uit de serie. De synthesizer biedt een zeer breed spectrum aan mogelijkheden. De MODX8+ geeft mede door de geüpgradede polyfonie dezelfde ervaring als de synthesizers uit het hogere segment van Yamaha. Dit model is bijzonder geschikt voor de toetsenist die aan pianogevoel niet tekort wil komen. De MODX8+ beschikt over ongelimiteerd aantal mogelijkheden en functies en biedt de ultieme gebruikservaring. Mede door het authentieke geluid van de MODX8+ is het instrument zeer geschikt voor het produceren van muziek in studio’s. De MODX8+ is een erg compact en licht instrument, hierdoor is het erg gemakkelijk om uw instrument mee te nemen naar bijvoorbeeld optredens of studio sessie. 

Nieuwsgierig naar alle ins en outs van de MODX6+ of de MODX7+ ? Klik op de links. 

Lees verder >
€ 2.420,00
€ 1.835,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 34,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 24,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 294,00
(u bespaart € 84,00)
+ € 399,00
(u bespaart € 139,00)
beleef
Yamaha MODX8+ synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha MODX+ synthesizer

De Yamaha MODX8+ is de opvolger van de populaire Yamaha MODX synthesizer. De Yamaha MODX+ serie bestaat net als de vorige serie uit drie synthesizers met klavieren van verschillende formaten, namelijk de MODX6+, de MODX7+ en de MODX8+. Deze nieuwe synthesizers beschikken over 1,76GB aan flash geheugen – een verbetering van 76% ten opzichte van de originele modellen. In de MODX+ serie heeft de engine een flinke upgrade gehad. De engine beschikt namelijk over een polyfonie van wel 128 noten t.o.v. 64 noten van de vorige MODX serie. Verder biedt de MODX+ de vertrouwde kwaliteiten zoals u die gewend bent van deze synthesizers.

Verbeterde engines

De nieuwe serie beschikt nog steeds over zowel de AWM2 engine als de FM-X engine. De synthesizers draaien vooral op de AWM2 engine. Deze engine verwerkt de samples en de synthesizer geluiden en zorgt daarmee voor een ultra realistische instrument uitvoering. De FM-X engine is veel beter programmeerbaar. De FM-X beschikt over een groter aantal filters dit biedt de gebruiker nieuwe mogelijkheden om ritmes en geluid te regelen. De FM-X engine heeft echter een flinke upgrade gehad. In de MODX+ serie beschikt deze engine namelijk over een polyfonie van wel 128 noten t.o.v. 64 noten van de vorige MODX serie.

Gemakkelijk uw instrument meenemen

De Yamaha MODX8+ is het perfecte instrument voor de muzikant die veel op pad is met zijn instrument. De Yamaha MODX8+ heeft een compact formaat van 40,4x133,3x16cm. Hierdoor is het instrument erg gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld optredens of studio's. Daarnaast is deze Yamaha synth gemaakt van stevig kunststof. Hierdoor is het instrument erg licht en duurzaam. Naast het lage gewicht beschikt de Yamaha MODX8+ over een groot aantal poorten voor proffesionele studio's. Zo is er een stereo line-out en out, een USB Audio + Midi poort, daarnaast beschikt de MODX+ ook over 2 footswitches en controllerpoorten. De MODX8+ is dus een erg veelzijdig instrument voor een muzikant.

Upgrade uw muziek met de mogelijkheden van de MODX+

Het is de droom van elke muzikant om zijn muziek naar een ander niveau te tillen. Dit kan met de ontelbare mogelijkheden van de Yamaha MODX8+. De nieuwe functies van de MODX+ maken het mogelijk om bijna alles zelf alle geluiden aan te passen door verschillende mixfuncties zoals volume, panorama, effect-sends, filters, LFO's en operators.  Door een extra Yamaha pedaal aan te sluiten kan u nog eenvoudiger het geluid manipuleren terwijl u beide handen op het toetsenbord heeft.

Beleef de Yamaha MODX8+ zelf!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Yamaha MODX8+? De Yamaha synthesizer staat speelklaar voor u opgesteld in onze showroom in Wezep. Kom gerust langs om de geluiden en mogelijkheden van de Yamaha MODX8+ zelf te ervaren!

Als u verder nog vragen heeft over het instrument? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires Handleiding, adapter
Gewicht 14,9 kg
Diepte 40,4 cm
Breedte 133,3 cm
Hoogte 16,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 88
Klavier Gewogen
Soort display TFT kleur
Touchscreen ja
Toongenerator Motion Control Synthesis Engine AMW2: 8 Elements FM-X: 8 Operators, 88 Algorithms
Polyfonie 128
Aansluitingen Hoofdtelefoon, USB (to device / host), MIDI (IN/OUT), Foot controller [1]/[2], Footswitch [assignabl
Artikelcode P044723