Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Openingstijden
Maandag13:30 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagAltijd gesloten
Beleef dit product
Bekijk video’s

Korg Kross 2-61 MB synthesizer

Muziekcentrum Oostendorp Korg Kross 2-61 MB synthesizer
korg-kross-261-mb-synthesizer-a.jpg
korg-kross-261-mb-synthesizer-b.jpg
korg-kross-261-mb-synthesizer-c.jpg
korg-kross-261-mb-synthesizer-d.jpg

De nieuwste synthesizer van Korg: de KROSS 2 61 Matte Black

Een opvolger waar je u tegen zegt, de Korg KROSS 2 61 Matte Black. Hij overtreft zijn broertje KROSS op vrijwel alle gebieden. De KROSS 2 is lichter, gaat langer mee op batterijen, heeft meer sounds en effecten, verhoogd gebruiksgemak en een groter geheugen. Ook is deze synthesizer uitgerust met een nieuwe en unieke sampling functie. Al met al is de KROSS 2 61 een enorme bron van mogelijkheden die je met jouw creativiteit op elke manier kan inzetten.

Zeer compact maar zeer uitgebreid

Met een zeer laag gewicht van slechts 3,8 kilogram is de KROSS 2 61 zeer compact. De optie om deze synthesizer op batterijen te laten werken maakt hem nog makkelijker om mee te nemen. Zo compact als de Korg KROSS 2 van buiten is, zo uitgebreid is hij van binnen. Met meer dan 1000 ingestelde sounds, van realistische piano's tot een vol strijkersensemble, is Korg uitgebreider dan ooit. De geheugenuitbreiding naar 128 MB PCM geheugen zorgt ervoor dat je de uitgebreide bibliotheek naar eigen wens kunt aanvullen.

Fantastische EDS-i sound engine

Deze kleine maar vermogende synthesizer heeft de kwalitatief hoogstaande EDS-i sound engine overgenomen van Korg's professionele synthesizers. Zo kan je op de Korg KROSS 2 helemaal losgaan met de 134 effecten die bij EDS-i horen, zoals delay, reverb, amp modelling en een vocoder.

Simpel bedieningspaneel voor snelle navigatie

De gebruiksvriendelijkheid van de KROSS 2 61 zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt navigeren door alle sounds en functies zonder de weg kwijt te raken. Met de favorieten-functie kun je veelgebruikte instellingen gemakkelijk opslaan en terugvinden. De snelle layers/split functie waarmee je 2 sounds over elkaar kan laten klinken of het klavier in tweeën verdelen met twee verschillende geluiden is nu nog makkelijker te gebruiken. Ook kun je nu eenvoudig zoeken in alle sounds van de Korg KROSS 2, je kunt namelijk simpelweg intypen waar je naar zoekt!

Gebruik je Korg KROSS 2 61 als een USB audio interface

Naast het USB-MIDI-interface heeft de KROSS 2 nu ook een USB-audio-interface. Daarmee kun je de Korg synthesizer aansluiten op je computer, tablet of smartphone voor nog meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld DAW-opnames maken of de app 'Korg Module' gebruiken als extra soundmodule.

 

Productspecificaties
Merk
Korg
Gewicht
± 3,80 (kilogram)
Afmetingen
93,5 x 26,9 x 8,8 (cm)
Uitvoering
matt black
Kleurcode
MB
Aantal toetsen
61
Klavier
Niet gewogen
Soort display
LCD monochroom
Arpeggiator
ja
Sampler
ja
Sequencer
ja
Aansluitingen
Hoofdtelefoon (3.5 mm stereo mini-jack), Audio output (L/MONO, R), Line in (3.5 mm stereo mini-jack)
Artikelcode
P043040
Schrijf een beoordeling of stel een vraag
  • id
  • date
  • Product ID
  • url

Bij deze productreview kunt u uw e-mail adres invullen, dit adres zal uiteraard niet worden weergegeven op de site. Het kan enige tijd duren voordat uw review zichtbaar wordt op deze pagina.

Beoordelingen (1)
Wow... Laat je door de prijs en het formaat maar niet afleiden... Dit is een volwaardige workstation waar je heel vlot mee kan werken! Over elke knop op elke plek is goed nagedacht Programs en combi's opgebouwd als M1, Triton enz. Effecten ook als een Triton. Waarom iets veranderen als het werkt? Korg zelf besteed heel veel aandacht aan de Quick Layer/Split functie, maar als je ietsje verder in het Combi-mode menu duikt kan je het zo gek maken als je wil, op elke plek tot 16 programs per combi. En de klank? Heel erg Korg, oftewel; prikt lekker door een mix heen, maar duidelijk een nieuwe generatie, net ff wat voller, volwassener. De piano's en EP hebben me behoorlijk positief verrast en ik ben met mijn Nord toch aardig verwend. De synth en orchestrale geluiden lekker, zeker als je gaat stapelen. Ze is dan misschien klein en low budget, maar ook met een Nord eronder blijft ze heel volwassen staan. Geen minpunt? Ja, toch, maar daarin ben ik misschien te ouderwets; alleen een quick start guide op papier mee. De rest wordt je geacht te downloaden (gaat heel gemakkelijk vanaf de Korg site) Hulde voor Oostendorp die ook nu weer heel veel tijd en aandacht aan me besteed heeft en ook de limited Red Marble versie nog voor me heeft weten te bestellen (y)
Leverstatus
(voorraad leverancier)
Beoordeling
levertijd: 7 werkdagen
Wij willen u zo precies mogelijk informeren over de levertijd, maar zijn hierbij afhankelijk van de informatie van onze leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie.
3 jaar garantie
€ 965,00
€ 681,00 (incl. 21% b.t.w.)
Voordeelbundels (max 2 per instrument)
Entrada SKX-220 keyboardstandaard
+ € 11.00(u bespaart € 13,95)
Entrada Keyboardstandaard dubbele schaar
+ € 19.95(u bespaart € 20,00)
Entrada Keyboardbank Compact
+ € 19.95(u bespaart € 10,00)
Bekijk meer voordeelbundels
Entrada Keyboardbank extra stevig
+ € 29.95(u bespaart € 15,00)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 29.95(u bespaart € 20,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 59.95(u bespaart € 19,05)
Beschikbare uitvoeringen
Korg Kross 261 RM synthesizer
Korg Kross 288 DB synthesizer
4.7/51918
681.00SynthesizerOut of stockOostendorp Muziek