SALE tot wel 30% korting


Yamaha B1 PE messing piano (zwart hoogglans)

De Yamaha B1 is kleinste piano uit de B-serie van Yamaha. De hoogte van 109 cm maakt de B1 een zeer compacte piano die gemakkelijk in uw interieur te plaatsen is. Toch levert Yamaha geen kwaliteit in om de piano compact te maken, de B1 is van hoge kwaliteit en garandeert decennia aan speelplezier.

Lees verder >
€ 4.559,00
€ 4.195,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 60,00 per maand
Beschikbare Varianten
Accessoires

Meer Informatie

De Yamaha B1 is kleinste piano uit de B-serie van Yamaha. De hoogte van 109 cm maakt de B1 een zeer compacte piano die gemakkelijk in uw interieur te plaatsen is. Toch levert Yamaha geen kwaliteit in om de piano compact te maken, de B1 is van hoge kwaliteit en garandeert decennia aan speelplezier. De B1 is met haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding een ideale studiepiano, maar kan ook zeker een partner voor het leven worden.

Strak, klassiek meubel

De B1 heeft een mooi strak maar toch klassiek ogend meubel. De klassieke combinatie van een zwarte hoogglans afwerking met het messing beslag maken deze piano een mooie aanwinst voor uw woonkamer. 

Mechaniek uit eigen productie

Yamaha is een van de weinige pianoproducenten die bijna de gehele productie van zijn piano's in eigen beheer heeft. Ook het mechaniek maakt Yamaha zelf, alle 5500 onderdelen worden in eigen huis geproduceerd met speciaal ontwikkelde machines. Hierdoor heeft Yamaha de totale controle over de productie en kunnen de mechanieken met bijzonder veel nauwkeurigheid geproduceerd worden.

Door het zorgvuldig geproduceerde mechaniek speelt en klinkt de Yamaha B1 piano buitengewoon gelijkmatig. Bij een gelijkmatige klank kunt u zelf bepalen hoe uw muziekspel gaat klinken, u heeft als het ware een wit doek om helemaal zelf te beschilderen met klanken.

Yamaha B-serie

De B-serie piano's zijn speciaal ontwikkeld voor pianostudenten en de pianist met een lager budget. Deze compacte piano's zijn van Yamaha-kwaliteit, maar hebben toch een vriendelijke prijs. Naast de B1 biedt deze serie u ook de B2E en B3E met een hoogte van respectievelijk 113 cm 132 cm. Beide piano's hebben een karakter vergelijkbaar met de B1, maar hebben een voller en krachtiger geluid dankzij de hogere kast. Ook hebben de B2E en B3E een massief sparrenhouten zangbodem waardoor de geluidskwaliteit erg hoog is. De B-serie presenteert kortom drie studiepiano's van bijzondere prijs-kwaliteitverhoudingen.

Ervaar de B1 zelf

De Yamaha B1 staat speelklaar opgesteld in onze showroom, samen met talloze andere piano's. Hier kunt u zelf ervaren hoe de Yamaha B1 speelt en aanvoelt, ook in vergelijking met andere piano's. U bent van harte welkom!

Bekijk hier ons volledige aanbod aan Yamaha piano's

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 60,00
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 174,0 kg
Diepte 53,8 cm
Breedte 148,0 cm
Hoogte 108,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 64,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P005897