NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha B2 SG2 PE messing silent piano

Uitverkocht
Yamaha B2 SG2 PE messing silent piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 130,00 per maand
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Meer Informatie

De Yamaha B2 staat al jaren bekend als een degelijk piano met een prachtige volle klank. In de nieuwe B2 SG2 is een Silentsysteem ingebouwd.

Speel altijd op de Yamaha B2 SG2

Dit SG2 systeem van Yamaha stelt u in gelegenheid om altijd te kunnen spelen. Schakelt u het Silentsysteem in dan kunt u met hoofdtelefoon spelen en hoort uw omgeving helemaal niks.

Digitaal of akoestisch?

Verder is het mogelijk uw spel op te nemen en later nog eens af te spelen. De klankkwaliteit van zowel het akoestische instrument als het Silentsysteem zijn uitmuntend te noemen. Door de jarenlange ervaring die Yamaha heeft op het gebied van akoestishe piano’s en digitale piano’s is het gelukt om een instrument te maken dat u het beste geeft uit twee werelden.

Voor een meerprijs is de Yamaha B2 SG2 in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen informeer naar de mogelijkheden!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 130,00
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 53,0 cm
Breedte 150,0 cm
Hoogte 113,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 67,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P005922