NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha B2E PE messing piano (zwart hoogglans)

De Yamaha B2E is het tweede model van de B-serie van Yamaha. Deze pianolijn bestaat uit modellen die tot de instapmodellen van Yamaha gerekend kunnen worden. Betrouwbaarheid en kwaliteit vormen daarbij de basis met als resultaat een piano die lang meegaat en een prachtige klank heeft.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 6.279,00
€ 5.490,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 90,00 per maand
Beschikbare Varianten
Accessoires

Meer Informatie

Cantabile

De hoogte van de piano en de massieve zangbodem van de B2E zorgen voor een prachtige klank. Door de hoogte kunnen de snaren in een piano worden verlengd. Deze langere snaren in combinatie met de massieve zangbodem zorgt voor een rijkere klank en een piano waarop het woord ‘cantabile’ uitstekend van toepassing zou kunnen zijn. De mechaniek van de Yamaha B2E wordt geproduceerd door Yamaha zelf. Omdat de machines met uiterste precisie te werk gaan, winnen de Yamaha piano’s enorm als het aankomt op betrouwbaarheid. Een garantie voor een betrouwbare klank en een piano die lang meegaat.

Klassiek meubel

Het meubel van de Yamaha B2E is als ronduit klassiek te bestempelen. De zwarte hoogglans kast in combinatie met de pedalen en scharnieren in een messing uitvoering, geven de piano echt een tijdloos uiterlijk. Het klavier van de Yamaha B2E is voorzien van houten toetsen. De besnaring van de B-serie bestaat uit een eigengemaakte basbesnaring en een staalbesnaring van Japanse topkwaliteit. De besnaring van de B-serie is overigens hetzelfde als in de hoog aangeschreven U-serie. Voor de prijs van de B2E hebt u dus al een piano in bezit van geweldig kwaliteit.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 90,00
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 194,0 kg
Diepte 53,2 cm
Breedte 150,0 cm
Hoogte 113,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 67,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P039678