NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha B3 PE messing piano

Uitverkocht
Yamaha B3 PE messing piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 90,00 per maand
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Meer Informatie

Yamaha B3 PE

Met de Yamaha B3 PE gaat de fabrikant de strijd aan met zijn eigen tweedehands piano’s. Deze piano levert een bijzonder goede kwaliteit voor een mooie prijs. De Yamaha B3 is vergelijkbaar met de Yamaha U1, maar de klank is beter en frisser dan de oudere modellen. U kunt dus een prachtige nieuwe piano aanschaffen voor de prijs van een tweedehands model!

Beleef muziek

Wij hebben het vergelijk in onze winkel staan, zodat u zelf kunt kiezen welke piano het beste bij u past. Kom dus gerust langs om het deze Yamaha B3 PE uit te proberen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 90,00
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 237,0 kg
Diepte 61,0 cm
Breedte 152,0 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 55,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P005928