NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha B3E SG2 PE messing silent piano

Uitverkocht
Yamaha B3E SG2 PE messing silent piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 130,00 per maand
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Meer Informatie

Yamaha B3E SG2

De filosofie achter de B3 is om een kwalitatief goede piano op de markt te brengen, maar voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Dat is Yamaha gelukt.

Strak & robuust

Het hedendaagse meubel is strak en robuust. Vakmanschap gecombineerd met Yamaha’s vooruitstrevende technologie heeft geresulteerd in de Yamaha B3 piano. Door het gebruik van een massieve zangbodem wordt een kleurrijke klank voortgebracht die moeilijk te evenaren is in deze prijsklasse.

Silent

Voorzien van een fabrieksklaar silent systeem kunt u op elk moment ongestoord pianospelen via de meegeleverde hoofdtelefoon. Of dat nou midden in de nacht is, overdag als de buren thuis zijn of wanneer uw kinderen liggen te slapen. Het is de ideale combinatie van een perfect functionerend digitaal systeem en de klank en speelaard van een echte akoestische piano, welke voor de purist nog steeds niet te evenaren is door het geluid van een digitale piano.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 130,00
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 242,0 kg
Diepte 61,0 cm
Breedte 152,0 cm
Hoogte 121,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 65,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P039681