SALE tot wel 30% korting


Yamaha Genos keyboard

Dit topinstrument van Yamaha heeft nauwelijks nog een introductie nodig. De Genos is de langverwachte opvolger van de Tyros 5 en heeft alle verwachtingen waargemaakt. Sterker nog, de Yamaha Genos is volgens kenners het beste keyboard ooit gemaakt. Dit prachtige digitale workstation is een genot op het podium, in de studio en thuis. Bij aankoop van dit Yamaha instrument krijgt u gratis 3 maanden Flowkey Premium van Yamaha. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

Wist u dat Yamaha een nieuwe versie van de workstation heeft uitgebracht? 

Lees verder >
Uitverkocht
Yamaha Genos keyboard is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 35,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 44,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
beleef
Yamaha Genos keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

De waardige opvolger van de Tyros 5: Yamaha Genos

Dit topinstrument van Yamaha heeft nauwelijks nog een introductie nodig. De Genos is de langverwachte opvolger van de Tyros 5 en heeft alle verwachtingen waargemaakt. Sterker nog, de Yamaha Genos is volgens kenners het beste keyboard ooit gemaakt. Dit prachtige digitale workstation is een genot op het podium, in de studio en thuis.

De Genos in vogelvlucht

Geluiden

Dit fenomeen heeft een speciaal ontwikkelde toongenerator met een hogere geluidskwaliteit dan elk ander digitaal workstation. U zult versteld staan van de geluidskwaliteit van bijvoorbeeld de prachtige CFX-concertvleugel of de volle Kino Strings. In totaal heeft de Genos meer dan 1.700 instrumentgeluiden!

Effecten

Uiteraard beschikt de Genos ook over een zeer uitgebreid aanbod aan effecten (DSP’s) met een ongekend vermogen. De Genos beschikt zelfs over de high-end VCM Technology, afkomstig van Yamaha’s mengtafels uit de topklasse. Van Reverb tot Rotary Speaker en van Distortion tot Compressor, alle effecten zijn van studiokwaliteit. Daarnaast heeft u nog 6 control knoppen, 9 sliders en een pitch- en modulatiejoystick waarmee u nog meer details aan uw klank kunt toevoegen.

Styles

Met maar liefst 550 styles kunt u zich op de Genos helemaal uitleven. U kunt uw creativiteit binnen alle genres geheel de vrije loop laten op de Genos.

Bediening

De Genos heeft heeft zeer intuïtieve interface met een touchscreen en meerdere knoppen waaraan u zelf een functie kunt toewijzen, zodat u deze met één druk op de knop kunt oproepen. Ook kunt u nu realtime vele facetten van de klanken, stijlen, MIDI-files, etcetera eenvoudig aanpassen. De gemakkelijke bediening van de Genos verhoogt het speelplezier zowaar nóg meer.

Klavier

Het 76 toetsen tellende klavier van de Genos is voorzien van een mechaniek van hoge kwaliteit met aftertouch. Dit FSX klavier heeft verbeterde aanslaggevoeligheid en is daardoor zeer geschikt voor expressief en dynamisch spel.

Tyros- en Genosspecialist Oostendorp Muziek

Oostendorp Muziek is al jaren Tyros- (en sinds kort tevens Genos-)specialist en ontwikkelde eerdere speciale websites voor de verschillende Tyros-modellen. Ook hebben wij voor u een forum opgericht waar u alles kunt delen met andere keyboardliefhebbers en vragen kunt stellen aan kenners.

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Oostendorp Genos Servicepakket

Klanten die bij Oostendorp Muziek een Yamaha Genos bestellen kunnen er voor kiezen om het exclusieve Oostendorp Genos Servicepakket aan te schaffen. Dit servicepakket heeft een meerprijs van slechts € 150,- op de scherpe Genos-prijs. Belt u ons op 038-3762954 voor meer informatie over het servicepakket.

De voordelen van het servicepakket op een rij:

  • Een luxe op maat gemaakte Genos-stofhoes
  • Een Oostendorp USB-stick boordevol extra styles, 100 MIDI bestanden (Songs), ruim 10.000 registraties, veel gebruikte software voor gebruik op uw computer en exclusieve on-line toegang tot onze Genos-workshopvideo's. 11 video's, met een gezamenlijke tijdsduur van meer dan 2 uur!
  • Deskundige ondersteuning bij technische vragen
Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, stroomsnoer
Gewicht 15,0 kg
Diepte 45,6 cm
Breedte 123,4 cm
Hoogte 13,8 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 76
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD Kleur
Touchscreen ja
Ingebouwde speakers nee
Toongenerator AWM, AEM and 2 Stereo Sampling
Polyfonie 256
Aantal klanken 1.710
Effecten Reverb (59 presets + 3 user), Chorus (107 + 3 user), DSP (358 + 3 user), Master Compressor, Master E
Opnamefunctie MIDI en Audio
USB-audio ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, Microfoonaansluiting (combi XLR en Jack), MIDI IN/OUT A en B, AUX IN (L/L+R,R), LINE
Opslag Intern, USB
Artikelcode P043055