U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Yamaha Genos keyboard

Dit topinstrument van Yamaha heeft nauwelijks nog een introductie nodig. De Genos is de langverwachte opvolger van de Tyros 5 en heeft alle verwachtingen waargemaakt. Sterker nog, de Yamaha Genos is volgens kenners het beste keyboard ooit gemaakt. Dit prachtige digitale workstation is een genot op het podium, in de studio en thuis.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 5.260,00
€ 4.035,00
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 19,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 170,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 9,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 279,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
+ € 322,00
(u bespaart € 138,00)
+ € 169,00
(u bespaart € 130,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
beleef
Yamaha Genos keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

Vanaf heden kunt u een gratis Expansion Pack downloaden voor uw Genos! Lees hier hoe u uw Expansion Pack download.

De waardige opvolger van de Tyros 5: Yamaha Genos

Dit topinstrument van Yamaha heeft nauwelijks nog een introductie nodig. De Genos is de langverwachte opvolger van de Tyros 5 en heeft alle verwachtingen waargemaakt. Sterker nog, de Yamaha Genos is volgens kenners het beste keyboard ooit gemaakt. Dit prachtige digitale workstation is een genot op het podium, in de studio en thuis.

De Genos in vogelvlucht

Geluiden

Dit fenomeen heeft een speciaal ontwikkelde toongenerator met een hogere geluidskwaliteit dan elk ander digitaal workstation. U zult versteld staan van de geluidskwaliteit van bijvoorbeeld de prachtige CFX-concertvleugel of de volle Kino Strings. In totaal heeft de Genos meer dan 1.700 instrumentgeluiden!

Effecten

Uiteraard beschikt de Genos ook over een zeer uitgebreid aanbod aan effecten (DSP’s) met een ongekend vermogen. De Genos beschikt zelfs over de high-end VCM Technology, afkomstig van Yamaha’s mengtafels uit de topklasse. Van Reverb tot Rotary Speaker en van Distortion tot Compressor, alle effecten zijn van studiokwaliteit. Daarnaast heeft u nog 6 control knoppen, 9 sliders en een pitch- en modulatiejoystick waarmee u nog meer details aan uw klank kunt toevoegen.

Styles

Met maar liefst 550 styles kunt u zich op de Genos helemaal uitleven. U kunt uw creativiteit binnen alle genres geheel de vrije loop laten op de Genos.

Bediening

De Genos heeft heeft zeer intuïtieve interface met een touchscreen en meerdere knoppen waaraan u zelf een functie kunt toewijzen, zodat u deze met één druk op de knop kunt oproepen. Ook kunt u nu realtime vele facetten van de klanken, stijlen, MIDI-files, etcetera eenvoudig aanpassen. De gemakkelijke bediening van de Genos verhoogt het speelplezier zowaar nóg meer.

Klavier

Het 76 toetsen tellende klavier van de Genos is voorzien van een mechaniek van hoge kwaliteit met aftertouch. Dit FSX klavier heeft verbeterde aanslaggevoeligheid en is daardoor zeer geschikt voor expressief en dynamisch spel.

Tyros- en Genosspecialist Oostendorp Muziek

Oostendorp Muziek is al jaren Tyros- (en sinds kort tevens Genos-)specialist en ontwikkelde eerdere speciale websites voor de verschillende Tyros-modellen. Ook hebben wij voor u een forum opgericht waar u alles kunt delen met andere keyboardliefhebbers en vragen kunt stellen aan kenners. Voor de Genos heeft Oostendorp Muziek eveneens een speciale website ontwikkeld: www.g-nos.nl. Op deze site kunt u op de hoogte kunt blijven van demonstratie- en instructievideo’s, demonstraties en workshops. Ook vindt u antwoord op veelgestelde vragen.

Oostendorp Genos Servicepakket

Klanten die bij Oostendorp Muziek een Yamaha Genos bestellen kunnen er voor kiezen om het exclusieve Oostendorp Genos Servicepakket aan te schaffen. Dit servicepakket heeft een meerprijs van slechts € 150,- op de scherpe Genos-prijs. Belt u ons op 038-3762954 voor meer informatie over het servicepakket.

De voordelen van het servicepakket op een rij:

  • Een luxe op maat gemaakte Genos-stofhoes
  • Een Oostendorp USB-stick boordevol extra styles, 100 MIDI bestanden (Songs), ruim 10.000 registraties, veel gebruikte software voor gebruik op uw computer en exclusieve on-line toegang tot onze Genos-workshopvideo's. 11 video's, met een gezamenlijke tijdsduur van meer dan 2 uur!
  • Deskundige ondersteuning bij technische vragen
Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, stroomsnoer
Gewicht 13,0 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Hoogte 13,8 cm
Breedte 123,4 cm
Diepte 45,6 cm
Artikelcode P043055