page-loader-icon

Yamaha Montage 6 synthesizer

De eigen Advanced Wave Memory technologie is compleet op de schop gegaan en dit heeft zijn vruchten afgeworpen: AWM2 heeft bijna 10 keer zoveel geheugen als de MOTIF XF! Nog meer samples per instrument zorgen voor een ongelooflijk realistisch en dynamisch geluid.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 3.477,00
€ 2.835,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 58,35 per maand

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
Entrada SKX-300 B keyboardstandaard
+ € 1,00
(u bespaart € 38,95)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
Sennheiser HD 600 hoofdtelefoon
+ € 275,00
(u bespaart € 54,00)
Amadeus VX50 actieve studio monitor  x 2
Amadeus VX50 actieve studio monitor x 2
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
beleef
Yamaha Montage 6 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Montage 6 synthesizer: een krachtpatser!

De MONTAGE-lijn bestaat uit de formaten 61, 76 en 88 toetsen en is verreweg een van de meest uitgebreide synthesizers van vandaag de dag. Met de introductie van nieuwe Yamaha- en Bösendorfer-samples, de compleet vernieuwde AWM2-engine, de FM-X-engine en de Super Knob gooit Yamaha wederom hoge ogen. 

Met de Yamaha Montage 6 synthesizer heeft Yamaha niet bepaald stilgezeten: er is geluisterd naar de professionele muzikant en dit heeft geleid tot geweldige features!

Advanced Wave Memory 2

De eigen Advanced Wave Memory technologie is compleet op de schop gegaan en dit heeft zijn vruchten afgeworpen: AWM2 heeft bijna 10 keer zoveel geheugen als de MOTIF XF! Nog meer samples per instrument zorgen voor een ongelooflijk realistisch en dynamisch geluid. Ook bevat Montage bijna 2 GB aan geheugen voor eigen samples. Ideaal voor de professionele muzikant! Verder heeft Yamaha ook de voices voor de MOTIF XF compatibel met de MONTAGE gemaakt en zijn nieuwe pakketten te downloaden via yamahasynth.com. Een stereo-polyfonie van maar liefst 128 noten maakt het (pracht)plaatje compleet!

FM-X-engine

Yamaha en FM-synthesizers horen bij elkaar sinds het overweldigende succes van de DX-7. De FM-X-engine weet als geen ander de karakteristieke geluiden uit FM-synthesizers na te bootsen! Doordat elke parameter tot in de puntjes aan te passen is, kunnen niet alleen de typische ‘80 geluiden nagemaakt worden, maar ook baanbrekende EDM-sounds. De 8-operator-engine is in staat om alle geluiden voort te brengen met een onovertroffen geluidskwaliteit, een indrukwekkende dynamiek en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Ideaal voor de spelende producer!

Eindeloos creatief

AWM2 en FM-X zijn niet de enige nieuwe functies op dit geweldige instrument. De MONTAGE beschikt over een compleet vernieuwde aanpak op het gebied van DSP. Van high quality-reverbs tot gedetailleerde Virtual Circuit Modeling-simulaties (VCM): de MONTAGE heeft het allemaal. Enkele nieuwe effecten zijn Beat Repeat, Vinyl Break en Bit Crusher. Ook zijn er bestaande retro-effecten en Vintage Amplifiers vernieuwd en is er voor de pianospelers demperresonantie toegevoegd. Met eindeloze combinaties zal deze synthesizer je nooit vervelen!

Vol handigheidjes

En hier blijft het niet bij! Met de nieuwe Super Knob heb je met één draai aan de knop meteen toegang tot meerdere parameters. Weg is de tijd van eindeloze menu’s: u zal nooit meer verdwalen!

  • Het touchscreen zorgt ervoor dat u altijd dicht bij het geluid staat. U kunt met uw vinger alle parameters aanpassen!

  • De 8 LED-encoders zorgen ervoor dat u alle instellingen altijd bij de hand heeft. U kunt op ieder moment zien waar de encoder op ingesteld staat.

  • Met de 8 faders kunt u zonder enige moeite volumes aanpassen, envelope-shaping toepassen en parameters bewerken. Net als bij de LED-encoders hebben deze faders ook LEDs naast zich. Alles is in handbereik!

Daarbovenop heeft Yamaha LIVE SET geïntroduceerd. Eindeloos kopiëren of naamsveranderingen doorvoeren is er niet meer bij: u kunt alles op een overzichtelijke manier ordenen.

Deze geweldige synthesizer van Yamaha biedt kortom alles en meer voor de professionele toetsenist van vandaag de dag!

LET OP: afbeelding betreft de 76-toetsen variant.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 15,00 kg
Diepte 39,60 cm
Breedte 103,70 cm
Hoogte 13,10 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 61
Klavier Half gewogen
Soort display TFT kleur
Touchscreen ja
Toongenerator AWM2 and FM-X Tone Generator
Polyfonie 128,00
Aansluitingen USB to Device, USB to Host, MIDI IN/OUT/THRU, Footcontroller (1,2) Foot Switch (sustain, assignable)
Artikelcode P042438